Λ. Γαβαλάς: To σοκ της σύλληψης και η επιστροφή στο σπίτι – Όλα όσα έγιναν!

Δύσκολες ώρες πέρασε ο γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς, όταν τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά τη νυχτερινή του έξοδο τον συνέλαβαν στο Κολωνάκι για τα χρέη του στο δημόσιο που αγγίζουν τα 1.480.000 ευρώ.
Στη συνέχεια οδηγήθηκε στη Γ.Α.Δ.Α, ενώ στην πορεία βρέθηκε στα διακστήρια της Ευελπίδων. Μετά την παρουσία του και στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Το χρονικό της σύλληψης
Το βράδυ του Σαββάτου όταν ο Λάκης Γαβαλάς έκανε τη νυχτερινή του έξοδο στο “Διογένης Studio” που τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος με τον Τόλη Βοσκόπουλο, δεν περίμενε πως η βραδιά του θα εξελιχθεί τόσο άσχημα. Ο γνωστός επιχειρηματίας και βασικός πρωταγωνιστής των “Fab 5” πήγε στα μπουζούκια μαζί με την παρέα του και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη για χρέη… Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE στην έξοδό του ήταν παρέα με τον επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκο, σύζυγο της πολύ καλής του φίλης Νατάσσας.

Η εντολή της σύλληψης, που έγινε κατά την επιστροφή του Λάκη Γαβαλά από νυχτερινή του έξοδο στο γνωστό νυχτερινό κέντρο, δόθηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη και τον προϊστάμενο του ΣΔΟΕ, πρώην εισαγγελέα, κ. Ιωάννη Διώτη.

O γνωστός σχεδιαστής από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών οδηγήθηκε το μεσημέρι συνοδεία των ανδρών του ΣΔΟΕ και με χειροπέδες, στο δικαστήριο της Ευελπίδων. Στη συνέχεια βρέθηκε στον 10ο τακτικό ανακριτή. Επίσης εκδόθηκαν άλλα 2 ενταλματα σύλληψης εναντίον του Κωνσταντίνου Πανουσόπουλου ο οποίος είναι αντιπρόεδρος και συνδιευθύνων σύμβουλος της εταιρείας αλλά και της αδερφής του Λάκη Γαβαλά, Παναγιώτας.

Η απευλευθέρωση και η επιστροφή στο σπίτι
Λιγό μετά τις 5 το απόγευμα ο Λάκης Γαβαλάς αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την υποχρέωση να εμφανίζεται 2 φορές το μήνα στο Α.Τ. Της περιοχής του
Σύμφωνα με πληροφορίες στην σύντομη απολογία του ο Λάκης Γαβαλάς υποστήριξε ότι έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία υπαγωγής της εταιρίας του στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα χωρίς όμως να έχει ολοκληρωθεί.
H πρώτη δήλωση που έκανε, την ώρα που πήγαινε στον ανακριτή ήταν: “Απλά θέλω να πάω να κοιμηθώ σπίτι μου
Ενώ, όταν επέστρεψε στην οικία του έσπευσε να ευχαριστήσει τους φίλους του στο twitter για τα λόγια συμπαράστασης. “Είμαι σπίτι μου αγαπημένοι μου όλοι… Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας!“, έγραψε ο ίδιος.

Διάβασε τι δήλωσε για τη σύλληψη του συνεργάτη του, στο TLIFE, Τρύφωνας Σαμαράς!

Read More

And More