Ποια πήρε τη θέση της Γιολάντας Διαμαντή στο ραδιόφωνο;

Η Γιολάντα Διαμαντή δεν καλημέρισε σήμερα τους ακροατές του “Sfaira” όπως συνηθίζει να κάνει κάθε πρωί. Θυμάσαι ότι την προηγούμενη Πέμπτη είχε μια έντονη διαφωνιά με το ραδιοφωνικό της ταίρι Βαγγέλη Περρή και η εκπομπή σταμάτησε πριν την ώρα της. Την επόμενη μέρα η ίδια δήλωσε αδιαθεσία και δεν πήγε στη δουλειά της.

Η Γιολάντα ήθελε χρόνο να αποφασίσει τι θα κάνει, όπως δήλωσε στο TLIFE, αφού δεν θα ήταν εύκολο για εκείνη να μείνει χωρίς δουλειά αλλά ούτε και επιβάλει σε κάποιον άλλο να φύγει.

Σήμερα ο Βαγγέλης Περρή βγήκε on air έχοντας δίπλα του την Έλενα Παπαβασιλείου, με την οποία μοιράστηκαν την εκπομπή. Προσωρνή αντικατάσταση η μόνιμη αποχώρηση της Γιολάντας;

Ο δημοσιογράφος δήλωσε: “Σήμερα μαζί μας είναι ένα κορίτσι που τους προηγούμενους μήνες που κάναμε εκπομπή με την Γιολάντα το είχαμε στην τηλεόραση και το βλέπαμε, μας έκανε συντροφιά και γενικά παρακολουθούσαμε πώς τα πηγαίνει. Το όνομά της; Έλενα Παπαβασιλείου”.

Και συνέχισε “Υπήρχε μια διαφωνία στον αέρα με την Γιολάντα που διήρκεσε τέσσερα δευτερόλεπτα. Μια τέτοιας διάρκειας λοιπόν διαφωνία δεν είναι δυνατόν να σκιάσει τα αισθήματα και την σχέση που έχουν δύο άνθρωποι μετά από 18.000 ώρες που έχουν κάνει κοινή εκπομπή, αλλά ούτε και σε ό,τι αφορά τα εκτός εκπομπής. Έχει δημιουργηθεί ένα θέμα αποτέλεσμα του οποίου ήταν η Γιολάντα να μην είναι πλέον μαζί μας. Τις αποφάσεις της θα τις ανακοινώσει η ίδια”.

Όλες τις απαντήσεις θα δώσει η ίδια η Γιολάντα μιλώντας σήμερα το βράδυ στην εκπομπή “Όλα” στην οποία είναι καλεσμένη.

Read More

And More