Γ. Λιάγκας: Πώς χαρακτηρίζει τους 4 coaches του The voice και ποιον θα ‘θελε στην παρουσίαση αν δεν ήταν εκείνος!

Από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε στο ξενοδοχείο Hilton όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο press junket στην Ελλάδα για το The Voice. Οι συντελεστές του talent show μίλησαν σε παραπάνω από 90 δημοσιογράφους για το παιχνίδι, λίγο πριν αρχίσουν τα live!

O παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια μέρα και φυσικά όταν βρέθηκε στα round tables ήταν έτοιμος να μιλήσει για όλα! Επειδή δεν έχουμε συχνά τέτοιες ευκαιρίες, μέσα στα 20 λεπτά που μας έδωσαν για τον κάθε συντελεστή, προσπαθήσαμε να μάθουμε από τον Γιώργο Λιάγκα όσα περισσότερα γινόταν.

/

Τον ρωτήσαμε αν θα είναι στο The voice 2 για να πάρουμε την απάντηση: «Θα σου πω ειλικρινά όπως είναι φέτος, δηλαδή είναι οι τέσσερεις ίδιοι κλπ, γίνει με την ίδια παραγωγή, με τα ίδια δεδομένα κλπ, θα μου κακοφαινόταν να μην είμαι. Θα ήθελα σαφώς και πάλι να είμαι ο παρουσιαστής. Αν αλλάξει όλο και πει ο Αντένα το αλλάζουμε όλο και κάνουμε από την αρχή νέα παραγωγή με άλλους coach κλπ, προφανώς μπορεί να θέλουν να αλλάξουν παρουσιαστή όχι ότι θα είμαι κακός ή καλός, θα θέλει να αλλάξει όλο το concept. Αλλά αν γίνει όπως είναι φέτος, θα ήθελα να το ξανακάνω, ναι.»

Αν δεν ήταν εκείνος παρουσιαστής ποιον θα έβαζε στη θέση του; «Τον Αλιάγα.»

Έχει διαισθανθεί ποιος θα είναι ο νικητής; «Το διαισθανόμουν κάθε Δευτέρα και στο Dancing και έβγαινα και τους έκαιγα. Έχω όμως στο μυαλό μου έξι εφτά ανθρώπους που τους έχω ξεχωρίσει μέσα μου. Από κει και πέρα δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος ή ο καλύτερος που πιστεύεις εσύ. Πιστεύω ότι ο κόσμος μπορεί να οδηγήσει κι αλλού το παιχνίδι, ξέρω ΄γώ;»

Ποιανού κριτή το στυλ του αρέσει πολύ τηλεοπτικά; «Του καθένα και για διαφορετικό λόγο. Του Ρέμου επειδή είναι, ρε παιδί μου, οδοστρωτήρας. Κουβαλάει το βάρος όπως και να το κάνουμε το πιο πετυχημένο λαϊκό όνομα αυτή τη στιγμή τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Όλο αυτό το βάρος το κουβαλάει ο Αντώνης.

Η Δέσποινα μου αρέσει που μιλάει πολύ ωραία ελληνικά, ΟΚ; Είναι γλυκιά, βγάζει και τη γλύκα που πρέπει να έχει μια γυναίκα και έχει γνώσεις τεχνικής της μουσικής και είναι και πιο κοντά σε αυτό το ρόλο που θα μπορούσε να γίνει και παρουσιάστρια η Δέσποινα. Το έχει αυτό το πράγμα, είναι όμορφη, μιλάει καλά. Η Μελίνα μου αρέσει γιατί είναι πολύ συνεσταλμένη είναι ντροπαλή… Είναι πολύ γλυκός άνθρωπος, δηλαδή αυτή η γλυκιά φωνή της είναι έτσι γλυκός και σαν άνθρωπος. Και όλοι, κι εγώ, της δίνουν κουράγιο μίλα κλπ, γιατί είναι ντροπαλός άνθρωπος.

Και ο Μιχάλης είναι η αποκάλυψη που δεν τον ήξερε κανένας μας και είναι ένας τύπος της διπλανής πόρτας, χαβαλές οκ, επικοινωνιακός κλπ, που τον έχουν αγαπήσει όλοι επειδή είναι τόσο χύμα τόσο αυθόρμητος και ειλικρινής. Αλλά για ξεχωριστούς λόγους και οι τέσσερεις είναι ιδιαίτερα ξεχωριστοί.»

/

Τον ρωτήσαμε αν έχει έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση και να μην ξέρει πώς να διαχειριστεί μια έντονη αντίδραση των συγγενών των παιδιών που διαγωνίζονταν. «Πάντα όταν δεν γύρναγαν οι τέσσερεις κριτές, οι τέσσερεις coach στα … αισθανόμουν πάρα πολύ άσχημα με τις αντιδράσεις των συγγενών μέσα στο family room. Πάρα πολύ άσχημα. Κι επειδή δεν ξέρω αν το πα πριν γιατί τώρα μπερδεύτηκα λίγο, ότι ναι, η παραγωγή δεν βάζει καθόλου ακραίες αντιδράσεις, έχουν υπάρξει ακραίες αντιδράσεις. Υπάρχουν κλάματα, λιποθυμία στα family room, δεν τα έχει, τα κόβει η παραγωγή.

Γιατί ρε παιδία εντάξει, σκεφτείτε ότι ο άλλος έρχεται από τις 8 το πρωί και βγαίνει 7 το απόγευμα για να μπει να διαγωνιστεί ο γιος του ή η κόρη του ή ο σύντροφός του κλπ. Έχουν φάει όλη τη μέρα εκεί είναι όρθιοι, με ένα σάντουιτς, με ένα αυτό, υπάρχει ένταση που αρχίζει να μεγεθύνεται. Μπαίνει μέσα και έχεις τρία λεπτά. Πάει ο άλλος να τα δώσει όλα, εσύ είσαι με την τεράστια αγωνία αν θα περάσει ή όχι και δεν περνάει κανένας. Ακόμη και φορές δηλαδή που έβλεπα ότι δεν θα περάσουνε, έλεγα μέσα μου «Παναγία μου» στενοχωριόμουν δηλαδή, τους λυπόμουν. Τους έβλεπα ότι ήταν πολύ πιεσμένοι. Και ήταν όλοι. Δεν υπήρχε άνθρωπος που να κάνει χαβαλέ, εντάξει και να μην περάσει δεν έγινε κάτι. Θέλανε όλοι πολύ να περάσει ο δικός τους άνθρωπος. Οπότε κάθε φορά που δεν γύριζαν ένας από τους τέσσερεις αισθανόμουν πολύ άσχημα.»

Στην ίδια ερώτηση όσον αφορά τους παίκτες κατά την διάρκεια των Battles, μας είπε: «Θεωρώ ότι επειδή βλέπω την πορεία τους. Θα σου πω τι γίνεται. Βλέπω επειδή τους φωνάζω και στο πρωινό ότι όλοι έχουνε πάρει ακόμη κι αυτοί που φεύγουνε τώρα πρώτοι, έχουνε πάρει αυτό που έπρεπε να το πάρουν από το Voice το πήρανε. Βρίσκουν όλοι δουλειά, αυξάνουν τα μεροκάματά τους, οι επαγγελματίες , δηλαδή κάνουν όλοι την ιστορία τους. Άρα νομίζω δεν στεναχωριέμαι γιατί αυτό για το οποίο ήρθανε τους γυρίζει πίσω τα μέγιστα μέχρι στιγμής.»

Read More

And More