Γιατί οι διάσημοι άρχισαν να μπουγελώνονται και να ανεβάζουν βίντεο; Plus, ο Σάκης Ρουβάς το έκανε πρώτος!

Αυτές τις μέρες θα έχεις παρατηρήσει ολοένα και περισσότερους star να μπουγελώνονται και να ανεβάζουν στη συνέχεια τα βιντεάκια τους στα social media. Από τον τον ιδρυτή της Microsoft, Bill Gates που τον προκάλεσε ο Mr facebook, Mark Zuckerberg μέχρι την Jennifer Lopez και τον Justin Bieber.

Όχι, δεν τρελάθηκαν! Πρόκειται για την εκστρατεία ALS Ice Bucket Challenge που γίνεται για την ενίσχυση του ιδρύματος για την καταπολέμηση της νόσου ALS (Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση). Στην εκστρατεία συμμετέχουν χιλιάδες άνθρωποι και ήδη έχουν συγκεντρωθεί εκατομμύρια δολάρια. Τι ακριβώς είναι το ALS Ice Bucket Challenge; Ποιοι διάσημοι το έκαναν και κυρίως ποιος προκάλεσε μέχρι και τον Barack Obama;

Μία από τους τελευταίους που το έκανε ήταν και η δική μας Καλομοίρα ενώ η λίστα συνεχίζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα να “τολμούν” να μπουγελωθούν δημόσια. Ανάμεσά τους είναι η Oprah, η Jennifer Lopez και η Lady Gaga.

Δες μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά μουγελώματα!

O Justin Bieber το χάρηκε μάλιστα τόσο πολύ που το έκανε δύο φορές…

Οι βασικοί κανόνες είναι οι εξής: Γεμίζουν έναν κουβά με παγωμένο νερό και βρέχονται ενώ αυτό καταγράφεται από κάμερα. Στη συνέχεια ο καθένας τους προκαλεί με τη σειρά του δημόσια τρεις ακόμα ανθρώπους. η πρόκληση έφτασε μέχρι και τον Αμερικανό πρόεδρο, Barack Obama.

Και μη νομίζεις ότι όλο αυτό γίνεται για πλάκα παρόλο που έχει πολύ πλάκα το αποτέλεσμα. Οι υπεύθυνοι του οργανισμού ALS Association κάνουν λόγο για δωρεές που φτάνουν τα εκατομμύρια δολάρια ενώ αντίστοιχα πέρυσι, την ίδια περίοδο, έφτασαν μόνο το 1,1 εκατομμύριο.

Στην Ελλάδα δεν έχει ακόμα προκληθεί κανείς ακόμα αλλά μπορούμε να πούμε ότι, για μία ακόμη φορά, ο Σάκης Ρουβάς πρωτοτύπησε! Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ καθιέρωσε το μπουγέλωμα, πολύ καιρό πριν γίνει τόσο δημοφιλές, μέσα από το φαντασμαγορικό show The Ace Of Hearts Tour.

Ξεκίνησε στον πρώτο σταθμό της περιοδείας του και επειδή του άρεσε και μας άρεσε συνεχίστηκε σε όλα τα κλειστά και ανοιχτά στάδια που παρουσιάστηκε το μουσικό υπερθέαμα! Μάλιστα, στην συναυλία που έκανε στις 8 Αυγούστου στην Κύπρο, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, πέταξε μέχρι και το μικρόφωνο!

Και σου έχουμε και το βίντεο!

Βέβαια, θα μου πεις ότι σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις μιλάμε για μία “πρόκληση” και στην περίπτωση του Σάκη γίνεται απλά από “πώρωση”. Θα μπορούσαμε να πούμε όμως ότι είναι από μόνος του “πρόκληση” και σίγουρα στην Ελλάδα το έκανε πρώτος!

Read More

And More