Κορομηλά – Μενεγάκη: Η συνάντηση της χρονιάς!

Είναι και οι δύο όμορφες, επιτυχημένες και με μεγάλη ιστορία στο τηλεοπτικό τοπίο. Πολλοί τις θέλουν να είναι εδώ και πολλά χρόνια σε “πόλεμο” παρόλο που και οι δύο σε κάθε ευκαιρία το διαψεύδουν.

Η Ρούλα Κορομηλά είναι ακομπλεξάριστη και δεν φοβάται τίποτα και κανέναν. Το ίδιο και η Ελένη που δεν αρνήθηκε να είναι παρούσα στην πρεμιέρα της Ρούλας στο Greek Idol 1 στον Alpha. Αυτό απέδειξε ότι οι δύο παρουσιάστριες συνεργάζονται άψογα και δεν έχουν θέματα η μία με την άλλη.

Ωστόσο, οι κακές γλώσσες δεν σταμάτησαν. Ότι και να λένε όμως οι δύο γυναίκες απαντούν και πάλι με τις πράξεις τους! Η Ελένη και η Ρούλα βρέθηκαν μαζί μετά από πολλά χρόνια στο ίδιο τραπέζι με αφορμή τη δεξίωση για τη βάφτιση του παιδιού της Έρσης Βότση.

Η Ελένη έφτασε στον χώρο ένα τέταρτο νωρίτερα από τη Ρούλα. Όταν τη πληροφόρησαν πως η Ρούλα βρίσκεται στη δεξίωση εκείνη σηκώθηκε και πήγε προς το μέρος της όπου την φίλησε και έκατσε μαζί της. Οι δυο παρουσιάστριες είχαν την ευκαιρία να πουν τα νέα τους καθώς και τις επαγγελματικές τους σκέψεις, σε πείσμα λοιπόν όσων επιμένουν πως οι σχέσεις τους δεν είναι καλές.

Μάλιστα, η Ρούλα ενίσχυσε την άποψη ότι οι φήμες αυτές είναι ανυπόστατες πηγαίνοντας ως καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Σε ερώτηση για το αν πρόκειται να πάει η Ρούλα στην εκπομπή της Ελένης, η παρουσιάστρια απάντησε: “Βεβαίως! Έχω ανοιχτή πρόσκληση”.

Για το κάλεσμα της προς τη Ρούλα, η Ελένη ανέφερε: “Υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση και είναι θέμα της Ρούλας πότε θα θέλει. Δεν το έχω κάνει με κανέναν καλεσμένο να τον φέρω κάπου. Ο καθένας έχει τη στιγμή του που νοιώθει καλά. Κι εμένα δεν μπορεί κανείς να με βουτήξει με το ζόρι και να πάω καλεσμένη. Ο καθένας έχει τον καιρό του, τη στιγμή του, την ώρα που αισθάνεται καλά και πάει κάπου”.

Και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και οι δύο γυναίκες βρέθηκαν μαζί στον “Καφέ με την Ελένη”! Στην τελευταία εκπομπή του “Καφέ” έκανε δηλώσεις η Ρούλα θέλοντας να δώσει ένα οριστικό τέλος στις φήμες που τις ήθελαν να βρίσκονται σε κόντρα.

Πολύ χαλαρή, ήρεμη και σχεδόν αμακιγιάριστη, η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για το Greek Idol που αν και τελείωσε η ίδια αποκάλυψε: “Δεν κοίταξα καθόλου τα νούμερα. Εμπιστεύομαι απόλυτα όλους τους συνεργάτες μου”.

Για τη σχέση της με τις άλλες εκπομπές του Alpha απάντησε: “Συνεργαζόμαστε άψογα και έχουμε φιλική σχέση. Αυτό μας βοηθά πολύ”.

Φέτος, θα κάνει πολύ λίγες διακοπές, ενώ δηλώνει προσγειωμένη στην πραγματικότητα. Αυτό που την ενδιαφέρει άλλωστε είναι “το τώρα”.

Η Ελένη για τη συνέντευξη της Ρούλας: “Πολύ άνετη, πολύ γλυκιά και σε πολύ καλή φάση τη βλέπω”.

Δες το βίντεο από την εκπομπή:

Read More

And More