Μ. Καλλέργη – Alexey: Παντού μαζί! Δες φωτογραφίες

Πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ είναι η Μαριάννα Καλλέργη και ο Alexey. Τα δυο παιδιά που γνωρίστηκαν μέσα από το “Dancing on Ice” είναι αχώριστα και απολαμβάνουν τον έρωτά τους. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε μαζί σε νυχτερινή τους έξοδο.
Ο έρωτας τους άνθισε στις πρόβες του show χορού στον πάγο και έφθασε μέχρι την πρόταση γάμου που έκανε ο χορευτής στην αθλήτρια του Μάι Τάι, όταν αποχώρησε από το παιχνίδι.

Οι δυο τους αν και χόρευαν με διαφορετικούς παρτενέρ ήρθαν πολύ κοντά και ερωτεύτηκαν. Ο Alexey, μάλιστα, δήλωσε εξ’ αρχής πως σκέφτεται να μείνει στην Ελλάδα για να είναι κοντά στην αγαπημένη του. Κάτι που επιβεβαίωσε και η Μαριάννα χθες το απόγευμα στο “Μίλα”, όπου αποκάλυψε ότι ο καλός της απέρριψε μια σοβαρή πρόταση που του έχει γίνει στο εξωτερικό, για να ζήσει κοντά της.

Η ρομαντική ιστορία αγάπης τους μοιάζει με παραμύθι και το ζευγάρι φαίνεται να περνά πολύ όμορφα μαζί. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε χθες το βράδυ στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Το Μήλο”. Η Μαριάννα και ο Alexey έφθασαν στο θέατρο πιασμένοι χέρι-χέρι και έκατσαν μαζί να δουν την παράσταση, ανταλλάσσοντας όλο το βράδυ τρυφερές ματιές.
Ενώ, λίγο αργότερα βρέθηκαν στο “Villa Mercedes”, όπου έπαιζε μουσική ο Θέμης Γεωργαντάς και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Read More

And More