Η Δέσποινα Καμπούρη μιλά για την κορούλα της!

Η γλυκειά παρουσιάστρια, Δέσποινα Καμπούρη, μια γυναίκα που όπως έχει δηλώσει νιώθει γεμάτη και χορτασμένη, στις 10 Αυγούστου έφερε στον κόσμο την κορούλα της. Όλο αυτό το διάστημα, περίμενε μ’ ανυπομονησία το μεγάλο γεγονός και από τη στιγμή που κράτησε στα χέρια της το αγγελούδι της, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ δεν σταματά λεπτό να τη χαζεύει και να μιλά για εκείνη!

Η Δέσποινα λοιπόν, που για τη φετινή της εορτή πήρε το καλύτερο και το ομορφότερο δώρο που θα μπορούσε να της προσφέρει η ζωή και η οποία, όλο αυτό το διάστημα απολαμβάνει τη μητρότητα, δεν λείπει στιγμή από το πλευρό της κορούλας της και δεν σταματά να μιλά για εκείνη, μιας και της έχει πάρει τα μυαλά!

Σήμερα, μάλιστα, η ίδια έγραψε στο Twitter της, κατά τη διάρκεια συνομιλιών της με τους διαδικτυακούς της φίλους, ότι εκείνη, με τα μάτια της, την βρίσκει ομορφούλα. ”Αλλάζουν συνέχεια όμως, τα μωρά, γι’ αυτό κρατάω μικρό καλάθι”, συμπλήρωσε λίγο μετά.

Επιπλέον, η μαμά Δέσποινα, που από ό,τι φαίνεται θα την κακομάθει την μικρή, δεν χορταίνει να την κοιτάει, να τη μυρίζει, να την κρατάει στην αγκαλιά της, να ακούει την αναπνοή της και να την νανουρίζει. Μάλιστα, η μπέμπα, που θα ονομαστεί Έλενα, δεν την κουράζει καθόλου, μιας και είναι πολύ ήρεμη και ήσυχη, ενώ τα βράδια ξυπνάει μία φορά, άντε δύο το πολύ.

Ας τα πάρουμε όλα όμως, από την αρχή…

Ήταν 29 Ιανουαρίου, όταν πληροφορηθήκαμε για την εγκυμοσύνη της Δέσποινας, η οποία ήδη διένυε τον δεύτερο μήνα κύησης! Η παρουσιάστρια, πιο ευτυχισμένη από ποτέ, από την προηγούμενη εβδομάδα φορούσε στο χέρι της το μονόπετρο που της είχε χαρίσει ο σύντροφός της Βαγγέλης Ταρασιάδης, με τον οποίο ήδη συγκατοικούσε.

Λίγες ημέρες μετά, το ευτυχές νέο επιβεβαιώθηκε. Οι δυο -τότε- μέλλοντες γονείς έλαμπαν από χαρά και μάλιστα, δεν μπορούσαν να το συνειδητοποιήσουν, μιας και δεν περίμεναν να συμβεί τόσο γρήγορα…

Στις 16 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο φωτογραφία που δημοσίευσε η Βίκυ Καγιά και στην οποία απεικονίζονταν η ίδια, η Ελεονώρα Μελέτη, η Σαμάνθα Αποστολοπούλου, η Νικολλέτα Ράλλη και φυσικά… η Δέσποινα με εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα!

Στις αρχές του Μάρτη, φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Δέσποινα και τον Βαγγέλη σε παραλία των Νοτίων Προαστίων και τότε η παρουσιάστρια βρισκόταν ήδη στον τέταρτο μήνα!

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Tlife στα μέσα του ίδιου μήνα, η Δέσποινα παραδέχτηκε ότι είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζει το φύλο του μωρού ενώ μάλιστα, είχε αρχίσει να κάνει και τα πρώτα σχόλια γύρω από την εγκυμοσύνη της στο facebook!

Τέλη Μάρτη, δηλώνει ότι πριν τη γέννηση του μωρού εκείνη και ο Βαγγέλης θα κάνουν πολιτικό γάμο, ενώ στις αρχές του Απρίλη, ποζάρει για το ημερολόγιο του Ιδρύματος W.I.N. Hellas!

Λίγες μέρες μετά εμφανίζεται με τον σύντροφό της και διασκεδάζει σε opening γνωστού μαγαζιού. Το Tlife ήταν εκεί και τους απαθανάτισε!

Γύρω στις 25 Απριλίου ο φακός την απαθανάτισε καθώς έκανε τις πρώτες αγορές για την κορούλα της και η λάμψη στα μάτια της έδειχνε πόσο πολύ περίμενε την ημέρα που θα την κρατούσε στην αγκαλιά της.

Η προχωρημένη εγκυμοσύνη της, δεν κλείνει τη Δέσποινα στο σπίτι και στις αρχές Μαΐου τη βλέπουμε σε γνωστό εμπορικό κέντρο με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Φίλιππο Ραφαήλ, ν’ απολαμβάνουν τη βόλτα και τα ψώνια τους.

Επιπλέον, λίγες μέρες μετά βρέθηκε στην παρουσίαση των στολών των Special Olympics, ενώ μιλώντας για πρώτη φορά σε συνέντευξή της γύρω από την εγκυμοσύνη, δήλωσε ότι προσπαθεί και θέλει να ζει, κάθε στιγμή της, πολύ έντονα!

Στα μέσα Μαΐου, η Αννίτα Ναθανήλ και η Μάντα Παπαδάκου διοργανώνουν στο σπίτι της δεύτερης το Baby Shower της Δέσποινας!

Ακολουθούν συνεντεύξεις και δηλώσεις της παρουσιάστριας, μιας και όλοι επιθυμούν να ενημερωθούν για το πώς κυλάει η εγκυμοσύνη, πώς τα περνά η Δέσποινα και πώς αισθάνεται που σύντομα θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδάκι, ενώ η ίδια, δεν διστάζει να εξομολογηθεί πως, υπάρχουν στιγμές που, μόνο στη σκέψη ότι μπορεί κάτι να μην πάει καλά, κλαίει...

Πρώτη Ιουνίου η Δέσποινα εξομολογείται στην Τατιάνα ότι… τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης έβλεπε πονηρά όνειρα και λίγες μέρες μετά μας εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της στα Mad Video Music Awards!

Φτάσαμε στα μέσα Ιουλίου και ο Γιώργος Λιανός συνοδεύει τη σύζυγό του καθώς και τη Δέσποινα στο μαιευτήριο για εξετάσεις!

…Και λίγες μέρες μετά έχουμε διά Twitter Σίσσυς Χρηστίδου, τη Δέσποινα σε φωτογραφία με ακόμα μεγαλύτερη κοιλίτσα, στην παραλία με μπικίνι!

Γύρω στις 23 Ιουλίου ανακοινώνεται ότι τελικά το ζευγάρι δεν θα κάνει πολιτικό γάμο, ενώ ταυτόχρονα το φως της δημοσιότητας, βλέπουν κι άλλες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της μέλλουσας μαμάς…

Σε ακόμα μία συνέντευξη που παραχωρεί στο Tlife, η Δέσποινα δηλώνει ”Περιμένω με αγωνία την κορούλα μου!”.

Kαι ύστερα από 9 ολόκληρους μήνες, φτάσαμε στη μεγάλη μέρα!

Στις 10 Αυγούστου και λίγα λεπτά μετά τις δέκα το πρωί, η Δέσποινα Καμπούρη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι. Ο μαιευτήρας της, Κοσμάς Βρυώνης, έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στο Tlife! Το ίδιο και η Μάντα Παπαδάκου καθώς και ο νονός της μπέμπας και πολύ καλός φίλος της Δέσποινας, Μάνος Μαγιάτης!

Τέσσερις ημέρες μετά, το Tlife βρίσκεται έξω από το μαιευτήριο ”ΡΕΑ” και γύρω στη μία και μισή το μεσημέρι, η μαμά πια Δέσποινα, μαζί με τον άντρα της ζωής της, Βαγγέλη Ταρασιάδη, τους συγγενείς και φυσικά, την μικρή της πριγκίπισσα, αναχωρεί για το σπίτι της!

Αν και κουρασμένη, δεν μπορούσε να μην κάνει κάποιες δηλώσεις και να φωτογραφηθεί για όλους εμάς!

Read More

And More