William – Catherine: Ρομαντικό ταξίδι για το Σαββατοκύριακο και ο μήνας του μέλιτος!

Μετά τον παραμυθένιο γάμο ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έφυγαν από το Μπάκιγχαμ για το πρώτο τους ταξίδι ως παντρεμένο ζευγάρι. Οι νεόνυμφοι παρόλο που έκαναν ένα ολονύκτιο πάρτι μετά το γάμο δεν δείχνουν καθόλου κουρασμένοι αλλά αντίθετα είναι χαμογελαστοί και λαμπεροί.

Ο Ουίλιαμ κρατάει την αγαπημένη του από το χέρι και κατευθύνονται προς το ελικόπτερο το οποίο θα τους οδηγήσει στον προορισμό του γαμήλιου ταξιδιού.

Τα βρετανικά tabloids οργίαζαν ότι αναχώρησαν σήμερα για να κάνουν το μήνα του μέλιτος στην Ιορδανία, όμως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι θα περάσει απλά ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο σε μυστικό προορισμό εντός της Αγγλίας, μιας και ο πρίγκιπας William τη Δευτέρα θα πρέπει να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην αεροπορία.

Η αλλαγή ανακοινώθηκε το Σάββατο, παρά το γεγονός ότι μέχρι την προηγούμενη ημέρα το παλάτι έλεγε πως θα έφευγαν κατευθείαν για μήνα του μέλιτος και παρά το γεγονός ότι η νύφη είχε κάνει τα ψώνια της. Ο εκπρόσωπος του παλατιού αρνήθηκε να αποκαλύψει τον τόπο που θα βρεθεί το ζευγάρι, λέγοντας ότι αν το έλεγε θα τους περίμενε “στρατός από ρεπόρτερ”.
Το ταξίδι του μέλιτος είναι μέσα στα επόμενα σχεδιά τους ωστόσο η ημερομηνία και η τοποθεσία παραμένουν ένα καλά φυλαγμένο μυστικό.

Η σημερινή εμφάνιση της Kate, πυροδότησε τα σενάρια που τους θέλουν να κατευθύνονται προς Κένυα , το μέρος όπου ο William της έκανε την πρόταση γάμου αλλά η κατάσταση στη Συρία αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. Το επικρατέστερο σενάριο είναι το ζευγάρ να ταξιδέψει στην Ιορδανία όπου η Κέιτ είχε περάσει δύο χρόνια στην όταν ήταν μικρή, λόγω της δουλειάς του μπαμπά της. Πληροφορίες τους θέλουν να έχουν ήδη κλείσει προσωπική ξενάγηση στη νότια Ιορδανία, που θα περιλαμβάνει επίσκεψη στην Πέτρα, ενώ θα κατασκηνώνσουν στην έρημο του Ουάντι Ρουμ, στο πλαίσιο οργανωμένης εκδρομής.

Ωστόσο κάποιοι υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι θα ταξιδέψει για μήνα του μέλιτος σε κάποιο απομονωμένο νησάκι της Καραϊβικής όπου σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο να τους βρουν οι παπαράτσι. Ένα από αυτά είναι το νησάκι Bequia and Necker, όπου κάνουν συχνά διακοπές οι γονείς της Catherine.

Ένα ακόμα σενάριο τους θέλει να φεύγουν για το Lizard Island στην Αυστραλία ή τη Χιλή, όπου ο Δούκας του Κέιμπριτζ προσέφερε εθελοντική εργασία διδάσκοντας σε τοπικό σχολείο.

Ανάμεσα στους προορισμούς που ακούγονται είναι η Σκοτία και η Μοζαμβίκη, ενώ πολλά δημοσιεύματα τους θέλουν να πηγαίνουν στη Σικελία. Τέλος, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το ζευγάρι να κάνει κρουαζιέρα στην Μεσόγειο όπως ο Κάρολος και η Νταϊάνα το 1981, που επισκέφθηκαν Αλγερία, Τυνησία, Αίγυπτο και… ελληνικά νησιά! Λες να έρθουν στα μέρη μας;

Όπου κι αν πάνε όμως τελικά,ο προορισμός θα είναι τόσο για μας όσο και για την Catherine, μιας και ο William, που κανόνισε όλες τις λεπτομέρειες για το ταξίδι του μέλιτος, θέλησε να της το κρατήσει μυστικό, όπως εκείνη δεν του είχε αποκαλύψει το παραμικρό για το πανέμορφο νυφικό της…

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όπου και να πάνε θα μπορέσουν να ζήσουν μοναδικές στιγμές για περίπου 2 εβδομάδες καθώς μετά ο Ουίλιαμ πρέπει να επιστρέψει στα καθήκοντά του στη βρετανική αεροπορία.

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ένα σκάνδαλο που είχε προκαλέσει ο πρίγκηπας όταν εκπαιδευόταν ως πιλότος ελικοπτέρου στη Βρετανική ΠΑ. Ο Ουίλιαμ λοιπόν πήρε το στρατιωτικο ελικόπτερο που πετούσε και το προσγείωσε στο κτήμα της οικογένειας της αγαπημένης του… Αχ, τι έρωτας!

Read More

And More