Κωστόπουλος – Μπαλατσινου & Λιάγκας – Σκορδά: Ξεκίνησε η πρωινή μάχη των ζευγαριών!

Πρεμιέρα έκαναν σήμερα τα δυο καυτά τηλεοπτικά ζευγάρια που έρχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα στην πρωινή ζώνη. Σήμερα ο Πέτρος Κωστόπουλος με την σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκαν στο πλατό του “Πρωινού Mou” και ήρθαν για πρώτη φορά αντιμέτωποι με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά και “Το Πρωινό” του Ant1.

Με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια της Φαίης και το αναμενόμενο άγχος από τον Γιώργο Λιάγκα, τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού ξεκίνησε η κούρσα της τηλεθέασης των δυο ζευγαριών. Το Πρωινό του Ant1 είπε την πρώτη καλημέρα με τραγούδι, παρουσιάζοντας τους συντελεστές της εκπομπής και το πρόσωπο έκπληξη που δεν ήταν άλλο από τον Θέμη Γεωργαντά.

Πιο συγκρατημένα ο Πέτρος Κωστόπουλος παρουσίασε όλους τους συνεργάτες του στο Mega, αλλά δεν δίστασε να δώσει και ένα τρυφερό φιλί στην σύζυγό του Τζένη για καλή αρχή.

Δες video του zappit από την πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου:

Higlight της πρεμιέρας το παρόμοιο σακάκι και ίδιο μαντηλάκι για τους δυο παρουσιαστές.

Δες εδώ τι έγραψε η Νάνσυ Νικολαΐδου για την πρεμιέρα των πρωινών!

Έχοντας κάνει μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της τηλεοπτικής χρονιάς για τα ελληνικά δεδομένα ο Γιώργος και η Φαίη μετακόμισαν στον Ant1 και με νέο πλατό, ανανεωμένη ομάδα και φρέσκες ιδέες και ετοιμάστηκαν όλο αυτό το διάστημα πυρετωδώς για την πρώτη καλημέρα στο κοινό. Η Φαίη, μάλιστα, κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές και στο λουκ, με τις ροζ ανταύγειες δια χειρός Δημήτρη Γιαννέτου περιμένει να κλέψει την παράσταση.

Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος Κωστόπουλος που πέρσι απολαύσαμε στο βραδινό talk show, έρχεται να δώσει άλλο αέρα στην πρωινή ζώνη του Mega. Μετά από πολλές συζητήσεις, ο κύβος ερρίφθη και στο πλευρό του είναι η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στο “Dancing on Ice” και τώρα ετοιμάζονται να τεστάρουν τη μεταξύ τους χημεία και στο “Πρωινό mou” καλύπτοντας το κενό που άφησαν οι “Σκορδολιάγκες”.

Ποιοι είναι όμως οι συνεργάτες τους;
Το team του Πέτρου και της Τζένης απαρτίζεται από τους Δημήτρη Ουγγαρέζο, Άρη Καβατζίκη και Ελισάβετ Σπανού. Για τα ζώδια θα ενημερώνει τους τηλεθεατές η μοναδική Βίκυ Παγιατάκη, ενώ στην κουζίνα θα βρίσκεται ο πρώτος Έλληνας master chef Άκης Πετρετζίκης.

Όσο για την ομάδα του Γιώργου και της Φαιής, στην κουζίνα αναλαμβάνει δράση η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ενώ καθημερινά την πλήρη ενημέρωση γύρω από τ’ άστρα, τα ζώδια, τους πλανήτες και τις επιρροές τους θα την έχουμε από την Λίτσα Πατέρα. Ακόμη στο πλευρό τους θα βρίσκονται ο Γιώργος Λιανός, η Σάσα Σταμάτη και η Λάουρα Νάργες, και τον Θέμη Γεωργαντά.

Ποιος θα κάνει ποδαρικό;
Επειδή όμως, μεγάλη βαρύτητα για την πρεμιέρα έχουν και οι πρώτοι καλεσμένοι που θα κάνουν ποδαρικό και οι δυο ομάδες επέλεξαν άτομα που θα κάνουν σίγουρα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Έτσι η πρώτη καλεσμένη για τον Πέτρο και την Τζένη θα είναι η Ρούλα Κορομηλά. Η γνωστή παρουσιάστρια που δεν δίνει συχνά τηλεοπτικές συνεντεύξεις αναμένεται να μιλήσει για όλους και για όλα.
Όσο για τον Γιώργο και την Φαίη; Ποδαρικό θα τους κάνει το πρωταγωνιστικό τρίο από την επιτυχημένη σειρά του Ant1 “Μπρούσκο” με τους Αποστόλη Τότσικα, Ανδρέα Γεωργίου και Ελένη Βαίτσου.
Για να δούμε ποιος θα βγει νικητής και θα κερδίσει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού;

Read More

And More