Θ. Μαραντίνης – Σ. Χρηστίδου: Αγαπημένοι στο σπίτι των ονείρων τους και σχέδια για δεύτερο παιδί!

Οι φήμες οργιάζουν, αλλά ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου φροντίζουν να τις διαψεύδουν σε κάθε τους εμφάνιση! Το ζευγάρι κυκλοφορεί χεράκι χεράκι και επιβεβαιώνει, κάθε φορά, πόσο ερωτευμένο και ευτυχισμένο είναι.

Μπορεί οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις να μην τους επιτρέπουν να βγαίνουν συχνά μαζί αλλά όταν το κάνουν είναι προφανές το πόσο αγαπημένοι είναι. Άλλωστε το δηλώνουν και οι ίδιοι! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε σε πρόσφατη νυχτερινή τους έξοδο να περπατούν ο ένας δίπλα στον άλλο, χαμογελαστοί…

“Είμαστε μαζί κι αγαπημένοι! Οι φήμες, καλώς ή κακώς, σε αυτόν τον χώρο υπάρχουν και πολλές φορές είναι αναληθείς. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς κάθε φορά, παρ’ όλο που, όσο περνάει ο καιρός, μαθαίνεις να ζεις λίγο με αυτό. Προσπαθούμε να είμαστε εντάξει και να διαφυλάξουμε την οικογένειά μας, το παιδί μας, τη σχέση μας και να κάνουμε σωστά και τη δουλειά μας”, δήλωσε ο Θοδωρής.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Onirama κρατούσε από το χέρι την Σίσσυ και η ίδια ακούγοντας όσα είπε ο σύντροφός της, σχολίασε: “Θα τον φιλούσα τώρα, αλλά φοράω κόκκινο κραγιόν και θα του αφήσω σημάδι!”.

Το ζευγάρι έκανε καινούργια αρχή στην κοινή του ζωή, μιας και όπως διαβάσαμε στην “Real Life”, μετακόμισε στο νέο του σπίτι –αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ– στα βόρεια προάστια. Οι δυο τους ολοκλήρωσαν πρόσφατα τις προετοιμασίες της υπερύγχρονης, βιοκλιματιστικού σχεδιασμού μεζονέτας, η οποία βρίσκεται στα σύνορα των Μελισσίων με την Νέα Πεντέλη.

Η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων έχει τη προσωπική σφραγίδα του ζευγαριού, ενώ ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες δόθηκε στη διακόσμηση του παιδικού δωματίου του γιου τους.

Η 24ων τετραγωνικών μέτρων μεζονέτα έχει θέα στο λεκανοπέδιο Αττικής, την Πεντέλη, τον Υμηττό, μέχρι και την Αίγινα. Όσον αφορά στο ποσό που έδωσε το ζευγάρι για να αγοράσει την διώροφη μεζονέτα, αυτό ανήλθε περίπου στα 3.600 – 3.800 ευρώ το τετραγωνικό.

Όπως δήλωσε σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη η Σίσσυ: ‘Έχουμε βάλει όλα μας τα χρήματα και πήραμε δάνειο για να αγοράσουμε ένα σπίτι…”.

Η παρουσίαστρια επίσης, έχει μιλήσει πολλές φορές για τον άντρα της με τα καλύτερα λόγια και φυσικά έχει μπει στη διαδικασία να απαντήσει κι εκείνη σε όλα όσα γράφοντα και ακούγονται. “Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούω. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι η διαδικασία στην οποία μπαίνουν οι γονείς και οι φίλοι μας, να αναρωτιούνται ή να ανησυχούν. Και φυσικά το γεγονός ότι το παιδί μας πάει πια σχολείο και μπορεί να ακούσει κάτι τόσο ανυπόστατο κι εγώ πρέπει αν το βάλω σε μια διαδικασία τόσο περιττή”, είχε δηλώσει από τη δική της μεριά.

Η Σίσσυ και ο Θοδωρής είναι μαζί έξι ολόκληρα χρόνια και πια η σχέση τους είναι πιο ουσιαστική, γεμάτη με περισσότερη αγάπη. “Είναι ο άνθρωπός μου. Δεν έχουμε απλά μια σχέση, είμαστε οικογένεια. Αυτό για μένα είναι ο καλύτερος από όλους τους θεσμούς. Όλα τα υπόλοιπα στη ζωή μου έρχονται μετά”, ξεκαθαρίζει η Σίσσυ.

Αυτό που και οι δύο έχουν ως προτεραιότητα, είναι φυσικά ο μικρός Φίλιππος Ραφαήλ . Ο γιος τους είναι το κέντρο του κόσμου τους. Ειδικά η Σίσσυ είναι μάνα- καψούρα με το γιο της! Φροντίζει να περνάει πολλές ώρες μαζί του και να κάνουν πράγματα που απολαμβάνουν και οι δύο. Μαμά και γιος έχουν απαθανατιστεί πολλές φορές σε εξόδους τους.

“Τον Θοδωρή θα τον ενοχλήσει η έκθεση του παιδιού. Αν δει το παιδί σε κάποιο περιοδικό, δεν θα του αρέσει. Μπορεί να μου πει “Γιατί πήγες εκεί; Έπρεπε να σκεφτείς ότι θα έχει φωτογράφους”, είχε δηλώσει η ίδια. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος για τον οποίον μπορεί να τσακωθούν αφού θέλουν να προστατέψουν τον μικρό.

Το ζευγάρι, πάντως, περνάει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής τους και μάλιστα η επιθυμία τους να μεγαλώσουν την οικογένειά τους είναι έντονη! “Φυσικά και το θέλουμε. Όλο αυτό δεν νομίζω ότι θα γίνει τυχαία, αλλά θα γίνει μια στιγμή που θα είναι πολλοί παράγοντες που θα συμβάλλουν ώστε να είναι η κατάλληλη στιγμή για να συμβεί”, τόνισε ο τραγουδιστής. Κάτι που έχει υποστηρίξει και η Σίσσυ σε παλαιότερες συνεντεύξεις της: “Θέλω πολύ να κάνω δεύτερο παιδί, αλλά η οικονομική κατάσταση με προβληματίζει.”

Read More

And More