Ολ. Χοψονίδου – Β. Τσιάμη: Οι κούκλες που βρίσκονται στο πλευρό των Πρωταθλητών Ευρώπης!

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε για δεύτερη φορά Πρωταθλητής Ευρώπης κερδίζοντας την Ρεαλ με 100-88 στον τελικό του Final4. Ακολούθησαν στιγμές χαράς και πανηγυρισμοί τόσο στην βρετανική πρωτεύουσα όσο και στους φανατικούς οπαδούς της στην Ελλάδα. Εκείνες όμως που είχαν το μεγαλύτερο καρδιοχτύπι ήταν η Ολυμπία Χοψονίδου, σύζυγος του αρχηγού της ομάδας Βασίλη Σπανούλη και η Βιβή Τσιάμη, η σύντροφος του Γιώργου Πρίντεζη.

Οι δύο γυναίκες βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό των αγαπημένων τους και δεν είναι λίγες οι φορές που τις βλέπουμε στις κερκίδες των γηπέδων να τους στηρίζουν. Η Βιβή βρέθηκε μάλιστα στο Λονδίνο για να ζήσει από κοντά την μεγάλη στιγμή στην καριέρα του αγαπημένου της.

Η Ολυμπία από την άλλη, λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης αναγκάστηκε να μείνει στην Αθήνα αλλά η καρδιά και το μυαλό της ήταν στην Αγγλία και στην Ο2 Αρένα. Φυσικά, μετά την λήξη του παιχνιδιού η χαρά της ήταν τόσο μεγάλη που έγραψε στο facebook της 3χ3. Ένα Πρωτάθλημα για κάθε παιδί που έχει με τον σύζυγό της δηλαδή αφού αυτή ήταν η τρίτη φορά που ο Ολυμπιακός σηκώνει την κούπα.

Το μοντέλο θα έχει την ευκαιρία να πει από κοντά τα συγχαρητήρια της στον αγαπημένο της αλλά και σε όλους τους συμπαίκτες του από στιγμή σε στιγμή που θα καταφτάσει η αποστολή της ομάδας στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Read More

And More