Ποιος είναι ο «γιατρός της πείνας» που έχει ξετρελάνει το κοινό με την διαφήμιση του

Σίγουρα βλέποντας την διαφήμιση αναρωτήθηκες αν υπάρχει στα αλήθεια αυτός ο απίστευτος τυπάκος που πείθει τους φιλάθλους έξω από το γήπεδο να αγοράσουν χοτ ντονγκ!

Αν υπήρχε στην πραγματικότητα πολλοί θα τον προτιμούσαν για να ακούσουν τις μοναδικές ατάκες της διαφήμισης που έχει ξετρελάνει το τελευταίο διάστημα το τηλεοπτικό κοινό!

Ο «ομορφάντρας» που έκλεψε καρδιές στην διαφήμιση της γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας με τις χιουμοριστικές ατάκες του είναι ο ηθοποιός Μανώλης Μαυροματάκης.

Πρόκειται για έναν εξαίρετο και βραβευμένο ηθοποιό με λαμπρή πορεία στο θέατρο και τον κινηματογράφο, που όμως αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όπως και πολλοί συνάδελφοί του, στρέφεται σε διαφημίσεις μιας και οι δουλειές στο θέατρο, στην τηλεόραση και στο σινεμά είναι περιορισμένες.

Ο Μανώλης Μαυροματάκης έχει κάνει σημαντική πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα και το κοινό τον έχει αγαπήσει για τις υποκριτικές του ικανότητες.

Έχει πάρει το πρώτο βραβείο ανδρικής ερμηνείας στο φεστιβάλ Δράμας, για την ταινία «Τα παιδιά της Σπιναλόγκας» του Κώστα Αθουσάκη που προβλήθηκε το 2007.

Έχει παίξει και έχει υπάρξει συντελεστής στις ταινίες: Μαριονέτα – Marionette (2007), Uranya (2006), Το Όνειρο του Σκύλου – A Dog’s Dream (2005), Quo Vadis (2004), Μπραζιλερο (2001), Ενας Λαμπερός Ηλιος – A Bright Shinning Sun (2000), Η Γωνία του Παραδείσου (1998), Πριν το Τελος του Κοσμου – Before the End of the World (1996), Ελεύθερη Κατάδυση – Love Knot (1995), Λευτέρης Δημακόπουλος – Lefteris (1993), ενώ στο θέατρο έπαιξε στην παράσταση «Ο Ζορμπάς, η πραγματική ιστορία». Τέλος, έχει συνεργαστεί και με τον Πάνο Κοκκινόπουλο σε επεισόδια του Κόκκινου Κύκλου.

Read More

And More