Μα ποιος είναι ο Π. Παντελίδης που τρέλανε το YouTube;

Ο Παντελής Παντελίδης κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να γίνει talk of the town και να αποκτήσει φανατικό κοινό. Ο 29χρονος ανέβασε στο YouTube βίντεο με τραγούδια που μιλάνε για έρωτες δικούς του και των φίλων του και προκάλεσε τέτοιο ντόρο που έκανε ακόμα και τους ειδικούς του χώρου να μιλάνε για ένα απίστευτο μουσικό ταλέντο.

Γράφει μόνος του τους στίχους και τη μουσική και είναι αυτοδίδακτος. Τα τραγούδια του “Συνοδεύομαι”, “Παραμυθιάζομαι” και “Δεν ταιριάζετε σου λέω” έγιναν πολύ γρήγορα ατάκες… Πρόκειται για ένα φαινόμενο που φυσικά δεν θα μπορούσε να μην κατακλύσει και τα social media και να κυκλοφορούν ανάλογα αστεία με αυτό της παρακάτω φωτογραφίας!

Το χειμώνα θα τον δούμε να εμφανίζεται σε μεγάλη αθηναική πίστα δίπλα στον Βασίλη Καρρά και την Πάολα ενώ έχει υπογράψει συμβόλαιο με μία από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές, την Minos Emi. Μα, ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Παντελής Παντελίδης, θα αναρωτιέσαι; Το ίδιο κι εμείς, γι’ αυτό ψάξαμε και βρήκαμε τα πάντα!

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Από μικρός είχε δύο όνειρα, να γίνει ποδοσφαιριστής ή τραγουδιστής. Το δεύτερο ήταν τελικά αυτό που τον κέρδισε περισσότερο! Η ενασχόλησή του με την μουσική ξεκινά από την ηλικία των έξι όταν έμαθε μόνος του να παίζει κιθάρα καθώς και άλλα μουσικά όργανα ενώ συνθέτει και μελωδίες!

Άριστος μαθητής στο σχολείο, μπήκε μέσω πανελληνίων εξετάσεων στο Πολεμικό Ναυτικό με σκοπό να γίνει αξιωματικός. Αλλά η πορεία που ακολούθησε τελικά είναι εντελώς διαφορετική….

Όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα μετρημένο και ισορροπημένο παιδί. “Ο Παντελής είναι ένα νέο, γνήσιο λαϊκό παιδί που του αρέσει να διασκεδάζει με την παρέα του και τους δικούς του ανθρώπους. Δεν του αρέσουν τα δήθεν, ούτε είναι οπαδός του μοδάτου lifestyle. Ωστόσο, είναι λάτρης του γυναικείου φύλου και “καψουρεύται” πολύ εύκολα τις γυναίκες. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτές. Ίσως γι’ αυτόν τον λόγο έχουν τόση επιτυχία και ανταπόκριση τα τραγούδια του, καθώς τα περισσότερα από αυτά προέρχονται από προσωπικά του βιώματα”, περιγράφει στο Πρώτο Θέμα άνθρωπος από το περιβάλλον του.

Ένας από τους φίλους του υποστηρίζει στην εφημερίδα: “Είναι πάρα πολύ καλό παιδί και ένας ακόμη καλύτερος φίλος. Ακόμη και τώρα που σιγά σιγά γίνεται γνωστός και γνωρίζει επιτυχία παραμένει ο ίδιος. Τίποτα δεν δείχνει να έχει αλλάξει τον χαρακτήρα του.”

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν για εκείνον όμως και οι συνεργάτες του στη δισκογραφική εταιρεία που κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο με απίστευτη συνέπεια στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο Παντελής έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του Αθηνά για χάρη της οποίας έχει γράψει το ομώνυμο τραγούδι.

Δηλώνει λάτρης του Στράτου Διονυσίου, του μανώλη Αγγελόπουλου αλλά και του Στέλιου Καζαντζίδη. Στα ακούσματά του όμως συμπεριλαμβάνονται και αυτά της rock, της mainstream αλλά και της metal σκηνής.

Για πολλά χρόνια τραγούδαγε σε μικρά μαγαζιά. Πλέον όπου εμφανίζεται επικρατεί το αδιαχώρητο. Στο πλευρό του πάντα είχε τον κιθαρίστα Στέλιο Μπινιάρη και στο τουμπερλέκι τον φίλο του Δημήτρη Χορίνο. Από τις αρχές Δεκεμβρίου το κοινό του θα τον αποθεώσει από κοντά στο Teatro Music Hall.

Προς το παρόν αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις και προτιμά να συγκεντρώνεται στη μουσική και την καριέρα του. Το τελευταίο διάστημα είναι τις περισσότερες ώρες κλεισμένςο στο studio αφού ηχογραφεί την πρώτη του δισκογραφική δουλειά.

Το τραγούδι του “Δεν ταιριάζεται σου λέω” σκαρφαλώνει στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts ενώ έχει ήδη κυκλοφορήσει το video clip και φυσικά μετράει πάνω από 4.000.000 views στο YouTube.

Δες το πρωτο του επίσημο video clip:

Read More

And More