Α. Γκερέκου: Η αποκαλυπτική εξομολόγησή της μετά την παραίτηση!

Λίγο καιρό αφότου ξέσπασε το σκάνδαλο με την εφορία για τον σύζυγό της Τόλη Βοσκόπουλο, το οποίο οδήγησε στην παραίτησή της από υφυπουργό Τουρισμού, η Άντζελα Γκερέκου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Έχοντας δεχτεί πολλές πιέσεις και ανατριοπές στη ζωή της, η γνωστή πολιτικός εξομολογήθηκε ότι η παραίτησή της της έχει στοιχίσει. ”Ούτε για μια στιγμή δεν το μετάνιωσα. Ήταν μιαν απολύτως συνειδητή απόφαση, την οποία πήρα έπειτα από αρκετή σκέψη”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στη “Real Life”.
Παράλληλα, η ίδια ανέφερε: “Δεν είμαι γενικά άνθρωπος που του αρέσει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, οπότε η απάντηση στην ερώτηση, αν μου στοίχισε η παραίτησή μου είναι : “ναι”. Όπως και στον κάθε άνθρωπο πιστεύω που θα βρισκόταν στη θέση μου”.
Ωστόσο, αυτήν την περίοδο η Άντζελα Γκερέκου ασχολείται αποκλειστικά με το Φεστιβαλ τεχνών που ξεκινά στην Κέρκυρα, αλλά και με την κορούλα της. “Το Φεστιβάλ τεχνών είναι είναι ένα πεδίο στο οποίο αισθάνομαι ότι έχω τη δυνατότητα να π[ροσφέρω πράγνματα για τον τόπο μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Read More

And More