Δέσποινα Βανδή – Σάκης Ρουβάς: Δες πώς σχολίασαν την πρόκριση της Ελλάδας στους ”16” του Μουντιάλ!

Τα social media πήραν φωτιά μετά την πρόκριση της χώρας μας στους 16 του Μουντιάλ. Τα αγόρια του Φερνάντο Σάντος έκαναν περήφανη ολόκληρη την Ελλάδα με την χθεσινή νίκη της Εθνικής. Φυσικά, πολλοί ήταν και οι επώνυμοι που έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια στην ομάδα αλλά και να εκφράσουν την χαρά τους για την ιστορική νίκη.

Ελένη Φουρέιρα: Η φωτογραφία που ανέβασε με τον σύντροφό της μετά τη νίκη της Εθνικής

Από τους πρώτους που σχολίασαν το αποτέλεσμα ήταν ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ αγαπάει πολύ τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και δεν θα μπορούσε να μην παρακολουθεί όλους τους αγώνες της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Σάκης στηρίζει φανατικά την Εθνική ενώ στο παρελθόν τον έχουμε δει και να κάνει προπόνηση με τους διεθνείς μας και να ποζάρει μαζί τους για διαφημιστική καμπάνια.

Από αυτούς που παρακολουθούν ποδοσφαιρικούς αγώνες και μάλιστα της Εθνικής η είναι και η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια έδειξε έμπρακτα την στήριξή της στην ομάδα ανεβάζοντας στην πρεμιέρα της χώρας στο Μουντιάλ μία φωτογραφία για να τους στείλει θετική ενέργεια. Δες εδώ! Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην παρακολουθήσει και αυτό τον κρίσιμο αγώνα που είχε το καλύτερο αποτέλεσμα για την Ελλάδα. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα έγραψε στο twitter της: ”Για άλλη μια φορά “impossible is nothing’! Μπράβο στην Εθνική μας!”

Δες όμως πώς σχολίασαν κι άλλοι celebrities την πρόκριση της Ελλάδας στους 16!

Read More

And More