Γ. Κρητικού: Διακριτικά στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά μετά το εκλογικό αποτέλεσμα!

Nικητής των εκλογών αναδεικνύεται η Νέα Δημοκρατία που συγκεντρώνει ποσοστό 29,66% και λαμβάνει 129 έδρες ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ιδιαίτερα αυξημένα ποσοστά και φτάνει στο ποσοστό 26,89% και 71 έδρες. Οι δύο αρχηγοί των κομμάτων λίγο μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων πήγαν στα πολιτικά τους γραφεία να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο που τους στήριξε!

Στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά ήταν και η σύζυγός του, Γεωργία Κρητικού. Η κα Σαμαρά είναι το στήριγμα του πρόεδρου της ΝΔ και δεν θα μπορούσε να λείπει σε μία από τις πιο χαρούμενες στιγμές της πολιτικής του καριέρας. Άλλωστε σου είχαμε περιγράψει την δυνατή σχέση που υπάρχει ανάμεσά τους!

/

/

/

Η ίδια σχέση που υπάρχει μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και της συντρόφου του Περιστέρας Μπαζιάνα. H Μπέτυ, όπως του αρέσει να την φωνάζει ο ίδιος, βρέθηκε χθες στο πλευρό του παρόλο που είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατευθύνθηκε στο εκλογικό κέντρο του κόμματος όπου πανηγύρισε με τον κόσμο που συγκεντρώθηκε έχοντας διακριτικά στο πλευρό του την σύντροφό του.

Τα διεθνή μέσα έγραφαν χθες ότι η σύντροφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ γέννησε και δεν μπορούσε να είναι στο πλευρό του, αλλά το TLIFE επικοινώνησε με το γραφείο τύπου του κόμματος και μας το διέψευσαν.

Read More

And More