Φ. Σκορδά- Γ. Λιάγκας: Ευτυχισμένοι γονείς! Όλο το ρεπορτάζ για τη γέννηση του μωρού τους!

Περίπου στις 17:45 χθες το απόγευμα, η Φαίη Σκορδά έφερε στον κόσμο τον Λιάγκα junior! Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν δίπλα της καθ΄όλη τη διάρκεια του τοκετού και όταν γεννήθηκε ο γιός τους, έκοψε το ομφάλιο λώρο! Το TLIFE μίλησε με τους ευτυχισμένους παππούδες λίγο μετά τον τοκετό.

“Είχαμε μεγάλη αγωνία αλλά ευτυχώς τώρα ηρεμήσαμε! Όλα πήγαν καλά” είπε στο TLIFE η μαμά της Φαίης η κ. Εύα Σκορδά.

Ο γυναικολόγος της Φαίης, Θάνος Παράσχος δήλωσε στο TLIFE: “Η Φαίη γέννησε περίπου στις 17:45. Το μωρό γεννήθηκε 3 κιλά και 250 γραμμάρια και 50 εκατοστά. Ο Γιώργος ήταν παρών καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Μάλιστα έκοψε και τον ομφάλιο λώρο! Η μητέρα του μικρού, ενδεχομένως να βγει από την κλινική το Μεγάλο Σάββατο. Πρέπει να μείνει 4-5 ημέρες στο μαιευτήριο.Το μωρό πάντως μοιάζει στη Φαίη!”

Οι δυο παρουσιαστές δικαιολογημένα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό του μωρού τους, που περίμεναν τόσους μήνες με ανυπομονησία. Οι ίδιοι είναι πολύ συγκινημένοι από τις ευχές των συγγενών, των φίλων και συνεργατών τους που γέμισαν το δωμάτιο της Φαίης στην κλινική με λουλούδια και δώρα για τον μικρό Λιάγκα. Ενώ, από τώρα ξεκίνησαν να λένε όλοι σε ποιον μοιάζει το μωρό. Οι συγγενείς του ζευγαριού πιστεύουν πως μοιάζει στην Φαίη, κάτι που κάνει τον Γιώργο πολύ χαρούμενο αφού υπεραγαπά την σύζυγό του.

Δίπλα στο ζευγάρι ήταν από νωρίς το απόγευμα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος πέρα από συνεργάτης τους στο “Πρωινό mou” είναι και καλός τους φίλος! Ο Δημήτρης βρέθηκε εκεί για να εμψυχώσει τον Γιώργο και την Φαίη και να δει από κοντά τον πρίγκιπά τους.

Το TLIFE εύχεται στον Γιώργο και την Φαίη να τους ζήσει ο διάδοχος!

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega, βρίσκόταν από νωρίς το πρωί της Μ. Τρίτης στο μαιευτήριο “Γαία” . Στο πλευρό της όλες αυτές τις ώρες είναι ο σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας αλλά και οι γονείς της Φαίης που ήλθαν από το Κιλκίς για να είναι δίπλα στην κόρη τους την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της ήταν σε κατάσταση ετοιμότητας εδώ και μία εβδομάδα και δεν πήγαιναν πουθενά χωρίς το βαλιτσάκι με τα απαραίτητα που θα χρειαζόταν η Φαίη για το μαιευτήριο.

Η Φαίη από την πρώτη κιόλας στιγμή που γνώρισε και παντρεύτηκε τον Γιώργο Λιάγκα, είχε δηλώσει ότι θέλει να κάνει μια μεγάλη οικογένεια. Φαίνεται πως η αρχή έγινε…

Αναμένουμε την συνέχεια!

Ρεπορτάζ: Μαρία Πορτοκαλάκη

Read More

And More