Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Όλα έτοιμα για τον ερχομό του δεύτερου μωρού τους!

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μετρούν πλέον μέρες, μπορεί και ώρες μέχρι τη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο γιο τους τον Δημήτρη!

Η Φαίη που όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έμεινε στο πλατό της εκπομπής μέχρι την τελευταία στιγμή, είναι σε φάση ετοιμότητας! Έμπειρη πλέον από την προηγούμενη γέννα, δεν έχει αγωνία απλά μόνο γλυκειά προσμονή!

Στο σπιτικό της οικογένειας Λιάγκα είναι πλέον όλα έτοιμα για την υποδοχή του νέου μέλους της οικογένειας, ενώ βρίσκεται μαζί τους και ο μπαμπάς της Φαίης Δημήτρης, έτσι ώστε η Φαίη να μη μείνει μόνη της τις ώρες που ο Γιώργος θα ασχολείται με την παρουσίαση του The Voice.O παππούς Δημήτρης, ανυπομονεί κι αυτός να γεννηθεί ο δεύτερος εγγονός του, ο οποίος θα πάρει και το όνομά του.

Χθες, στο κλείσιμο της εκπομπής, η Φαίη αποχαιρέτισε λέγοντας: “Ελπίζω να τα πούμε τη Δευτέρα”, για να συμπληρώσει ο Γιώργος Λιάγκας “…Αν δεν έχουμε γεννήσει”….

Δες το βίντεο

Η Φαίη είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον γυναικολόγο της και κουμπάρο της, Θάνο Παράσχο, έτσι ώστε όταν ο μικρός “δώσει το σινιάλο” να σπεύσει στο μαιευτήριο.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Φαίη δεν πήρε πολλά κιλά με σωστή διατροφή: καθόλου γλυκά και πέντε γεύματα την ημέρα.

Οι φωτογραφίες που βλέπεις τραβήχτηκαν χθες και όπως βλέπεις, εκτός από την φουσκωμένη κοιλίτσα, η παρουσιάστρια δεν έχει πάρει περιττά κιλά.

Το TLIFE, της εύχεται με το καλό!

Read More

And More