Δες φωτό και βίντεο από την εκπληκτική παράσταση του Kevin Spacey στην Επίδαυρο!

Ο γνωστός ηθοποιός ενσάρκωσε τον ήρωα του Σαίξπηρ “Ριχάρδο Γ” σε σκηνοθεσία του Sam Mendes και αποθεώθηκε από τoυς εννέα χιλιάδες θεατές.

Η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης έγινε την Παρασκευή στο κατάμεστο Aρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στο πλαίσιο του “Φεστιβάλ Αθηνών” και το “παρών” έδωσαν πολλά διάσημα ονόματα από το χώρο της τέχνης, των επιχειρήσεων και της πολιτικής.

Σήμερα ολοκληρώνεται το έργο με την τρίτη και τελευταία sold out παράσταση και την τοπική κοινωνία να είναι επί ποδός για τις χιλιάδες αφίξεις των τουριστών.

“Βούλιαξε” η Επίδαυρος από τα σκάφη των επωνύμων που έφτασαν στην περιοχή για να παρακολουθήσουν το έργο, και όχι άδικα, αφού ο Kevin Spacey έδωσε τον καλύτερό του εαυτό.

Ο διάσημος ηθοποιός άλλωστε έχει κερδίσει το κοινό και με το χαμηλό το προφίλ κατά την διάρκεια της παραμονής του στην περιοχή.

Ανάμεσα στους θεατές των πρώτων παραστάσεων ήταν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Φιλαρετη Κομνηνού, ο Λευτέρης Βογιατζής, ο Διονύσης Φωτόπουλος, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Γιάννης Χουβαρδάς, ο Γιάννης Μπέζος με την σύζυγό του Ναταλία Τσαλίκη, η Μαρία Ναυπλιώτου αλλα και πολιτικοί: η Λουκά Κατσέλη και ο Γεράσιμος Αρσένης με την κόρη τους, τη νεώτερη ηθοποιό Αμαλία Αρσένη, η Άννα Νταλάρα, ο Σάκης Ρουβάς χωρίς την Κάτια κ.ά. Από την πρεμιέρα δεν έλειψαν η Μαριάννα Λάτση, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Νικος Κωνσταντόπουλος.

Ακόμη, αναμένεται να φθάσουν ο πρίγκιπας Αλβέρτος με την σύζυγό του Σαρλίν, ο σερ Elton John, το ζεύγος Αγγελοπούλου, μέλη της οικογένειας Γουλανδρή, καθώς και της τέως βασιλικής οικογένειας.

Δες φωτογραφίες που δημοσίευσε το “Πρώτο Θέμα” από τους αφίξεις των “σκαφάτων”:


Χαμογελαστή η Μαριάννα Λάτση που σπάνια χάνει παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο


Ο Ηλίας Ψινάκης έφτασε με την κυρία Λάτση και την παρέα της


Το ζεύγος Νίκου και Νινέττας Βαφειά


Η εφοπλίστρια Αγγελική Φράγκου και η παρέα της


Ο εφοπλιστής Νίκος Βερνίκος


O Σάκης Ρουβάς ανέβασε στο twitter του φωτό από το θέατρο

Ανάλογες στιγμές είχε ζήσει η Επίδαυρος τον Αύγουστο του 2009, όταν ανέβηκε η παράσταση “Χειμωνιάτικο παραμύθι” του Σαίξπηρ, και πάλι σε σκηνοθεσία Σαμ Μέντες, με πρωταγωνιστή τον Ίθαν Χοκ. Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης έχει το “κλειδί” της επιτυχίας και κατάφερε γαι δεύτερη φορά να κερδίσει το κοινό της Επιδαύρου.

Παρά τη μεγάλη διάρκεια του έργου και την πολυπλοκότητα της υπόθεσης ο σκηνοθέτης, Sam Mendes, κατάφερε να “δώσει” στους θεατές την πιο κατανοητή και βατή εκδοχή του σαιξπηρικού δράματος.

Δες βίντεο από την παράσταση:

Read More

And More