Σ. Τζώρτζογλου: Γιατί “έφτιαξε” σώμα bodybuilder;

Ο γοητευτικός ηθοποιός, Στράτος Τζώρτζογλου, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα ”Espresso”, μιλά για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε λόγω άσχημων οικονομικών συνθηκών, τα 12 κιλά που έχασε μέσα σε έξι εβδομάδες, την απιστία και τα προσωπικά του…

Τα κιλά που έχασε, το αλκοόλ και το body building
”Έχασα τα κιλά με αφορμή μια φωτογράφιση που επρόκειτο να κάνω για ένα πολύ δυνατό project που πραγματοποιήθηκε στην Πάρο και αφορά τον μύθο των Αμαζόνων. Έπρεπε να ήμουν πολύ αδυνατισμένος και γυμνασμένος γιατί υποδυόμουν τον Ηρακλή. Αν δεν είχα την υποστήριξη του Σπύρου Μπουρνάζου, δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω…

Σχεδόν ποτέ δεν αισθανόμουν άσχημα για το σώμα μου, αλλά τον τελευταίο χρόνο επειδή είχα αρχίσει να τραγουδάω τη νύχτα κι έπινα, πήρα πολλά κιλά. Από την πολλή δουλειά έτρωγα και ό,τι έβρισκα μπροστά μου. Έφτασα στο επικίνδυνο σημείο των 90 κιλών, ενώ πάντα ήμουν 77. Ένιωθα άσχημα ψυχολογικά και την ίδια στιγμή έβλεπα τον εαυτό μου να βαραίνει σε πολλά.”

Έχει πονέσει πολλές φορές στη ζωή του. Οι αφορμές…
”Αν μου πάταγες τον εγωισμό ή την περηφάνια. Τώρα είμαι πιο ευαίσθητος στα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω μου. Αισθάνομαι τον πόνο όσων αγαπώ.”

Του την έχουν πέσει gay… για να κάνει καριέρα
”Το σεξουαλικό παιχνίδι είναι σε όλες τις δουλειές…”

Δεν απάτησε ποτέ την επί 15 χρόνια σύζυγό του και γνωστή ηθοποιό, Μαρία Γεωργιάδου – Σήμερα δηλώνει ερωτευμένος
”Ναι. Δεν απάτησα. Τις εποχές που ήμουν ελεύθερος έχω περάσει τη φάση να είμαι τρελός και παλαβός για σεξ με διαφορετικές συντρόφους και το έχω κάνει. Θεωρώ τον εαυτό μου χορτάτο. Αυτή την εποχή έχω μία σχέση και θέλω να αράξω. Είμαι ερωτευμένος!”

Αυτή την περίοδο δεν του λείπει κάτι από τη ζωή του
”Δεν μου λείπει τίποτα, γιατί αυτό που θεωρώ ως ύψιστο αγαθό το έχω. Είναι η υγεία, όχι μόνο η δική μου, αλλά και των ανθρώπων που αγαπώ. Όλα τα άλλα φτιάχνονται. Είναι ζήτημα σκέψης και συνείδησης.”

Σχετικά με την κρίση και πόσο την έχει βιώσει στην καθημερινότητά του
”Τη βιώνω σε μεγάλο βαθμό. Τα δέκα τελευταία χρόνια δεν είχα κάνει τηλεόραση. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί οι οποίοι μπορούν να ισχυριστούν ότι έχουν γίνει πλούσιοι από τη δουλειά. Επειδή ήμουν φτωχός, είμαι πολύ εκπαιδευμένος στις δυσκολίες. Έχω πει όχι σε δουλειές που είχαν πολλά λεφτά, επειδή ήξερα ότι θα περάσω δύσκολα. Αν η παράσταση δεν είχε ποιότητα, δεν πήγαινα. Από την άλλη ομολογώ ότι η ληστρική διάθεση κάποιων με το έτσι θέλω να μην πληρώνουν, με πρόφαση την κρίση, με τρομάζει περισσότερο από την ίδια την κρίση…

Έχω περάσει μεγάλες περιόδους στη ζωή μου να χρωστώ πολλές χιλιάδες ευρώ. Το να έχω 300 ευρώ έστω και πάνω από το μηδέν νομίζω ότι το βιώνω μόνο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Δέκα χρόνια ήμουν κάτω του μηδενός. Μου κάθισε μία στραβή κάποια στιγμή κι έχασα πολλά λεφτά… 200.000 ευρώ!

Υπήρξε περίοδος που δεν είχα για 4 μήνες ηλεκτρικό στο σπίτι μου. Ζούσα με κεριά. Κι όμως, δεν αισθανόμουν ότι βίωνα φτώχεια. Όλα είναι στη συνείδησή μας. Μπορείς να έχεις δισεκατομμύρια και στην ουσία να ζεις σαν φτωχός. Έχω περάσει επί πολλά χρόνια μεγάλη φτώχεια στην οικογένειά μου. Θυμάμαι ότι τρώγαμε επί τρεις εβδομάδες πατάτες τηγανητές.”

Read More

And More