Αποσύρθηκε και επανακυκλοφορεί! Άκουσε το νέο τραγούδι της Τάμτα

Το νέο τραγούδι “Άκου την καρδιά” της Τάμτα κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες και γρήγορα προστέθηκε στις playlists των ραδιοφωνικών σταθμών. Η ανταπόκριση του κόσμου έδειχνε ότι πρόκειται να γίνει μεγάλο hit. Ξαφνικά όμως, το μεσημέρι του Σαββάτου ενημερωθήκαμε για την απόσυρσή του

Διάβασε την ανακοίνωση της εταιρίας

Ο λόγος που αποσύρθηκε το τραγούδι, όπως έμαθες πρώτη από τις αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, είναι ότι εμφανίστηκε μια άλλη στιχουργός και ισχυρίστηκε ότι έχει γράψει εκείνη τους στίχους του τραγουδιού. Το όνομά της δεν έχει γίνει γνωστό αλλά έχει στα χέρια της τρανές αποδείξεις. Ύστερα από συζητήσεις, αποφασίστηκε να μπει το δικό της όνομα μαζί με της Βίκυς Γεροθόδωρου στο τραγούδι. Εκείνη συμφώνησε όμως η γνωστή στιχουργός αρνήθηκε και έτσι η εταιρεία αναγκάστηκε να το αποσύρει.

Από σήμερα κυκλοφορεί το νέο hit της Τάμτα με τίτλο “Νιώσε την καρδιά” σε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου. Μετά τις τελευταίες ραδιοφωνικές επιτυχίες “Ζήσε το απίστευτο”, “Tonight”, “Φωτιά” και “Egoista”, η τραγουδίστρια επανέρχεται δυναμικά. Λίγες μόνο μέρες πριν από την έναρξη των εμφανίσεών της στο ΝΑΙΤ με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Άκουσέ το:

Read More

And More