Β. Μεζιριάδου: Ποιο ήταν το άτυχο μοντέλο που πέθανε ξαφνικά στα 33 της χρόνια! Φωτογραφίες από τη ζωή της

Πρόσχαρη, χαμογελαστή και κοινωνική ήταν μερικά από τα στοιχεία που χαρακτήριζαν το γλυκό κορίτσι της ελληνικής showbiz, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 33 χρόνων. Προχθες έκλεισαν για πάντα τα δυο πανέμορφα καστανά μάτια της Βαλέριας Μεζιριάδη που σε μαγνήτιζαν από το πρώτο της βλέμμα.

Το νεκρό σώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε στο σπίτι του φίλου της στα βόρεια προάστια. Η κοπέλα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πέθανε από παθολογικά αίτια βυθίζοντας στο πένθος όλους όσους την είχαν γνωρίσει και την είχαν αγαπήσει. Πολλοί θεωρούν πιθανή αιτία του θανάτου της κάποιες διατροφικές διαταραχές που είχε τον τελευταίο χρόνο, καθώς είχε αδυνατίσει πολύ. Όπως αναφέρουν άτομα που την γνώριζαν είχε ύψος γύρω στο 1,77 και ήταν μόλις 44 κιλά.

Ωστόσο, όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την Βαλέρια, την δική τους “Βαλέρια”, όπως την αποκαλούν οι στενοί της συνεργάτες. Ποια ήταν όμως πραγματικά η άτυχη κοπέλα;

Η Βαλέρια γεννήθηκε στη Γεωργία από Έλληνες γονείς και ήρθε στην Ελλάδα στα 16 της χρόνια. Από την πρώτη στιγμή ασχολήθηκε με το modelling. Η συμμετοχή της στο διαγωνισμό καλλιστείων των “Playmates” της έδωσε το εισιτήριο για να γίνει γνωστή στην ελληνική showbiz. Μετά τη συμμετοχή της ακολούθησαν φωτογραφίσεις, επιδείξεις, πασαρέλα. Η βαλέρια είχε άστρο και το γνώριζε καλά. Το καλλίγραμμο κορμί της, τα όμορφά μάτια της και το ζεστό χαμόγελό της ήταν αυτά που την χαρακτήριζαν. Η ίδια ήταν άνθρωπος που δεν ήθελε να δημοσιοποιεί την προσωπική της ζωή.

Ο χώρος του μόντελινγκ όμως δεν την κράτησε για πολύ και παρόλο που συνέχιζε να κάνει κάποιες φωτογραφίσεις, αποφάσισε ότι ήθελε να ασχοληθεί με τις δημόσιες σχέσεις. Σύντομα βρέθηκε σε μερικά από τα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας στα οποία δούλεψε αρχικά ως προσωπικό υποδοχής και αργότερα ανέλαβε ουσιαστικό ρόλο στις δημόσιες σχέσεις.

Το όνομα της 33χρονης καλλονής είχε συζητηθεί έντονα μετά την παρουσία της στο πάρτυ που είχε κάνει η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λεό Πατίτσα στο θωρηκτό Αβέρωφ. Η Βαλέρια μαζί με άλλες πρώην διαγωνιζόμενες των “Playmate” είχε ρόλο στην υποδοχή των προσκεκλημένων στο θωρηκτό. Η Βαλέρια είχε φορέσει μίνι λευκή φούστα και μαύρο σακάκι και είχε αναλάβει να καλοσωρίσει όσους έρχονταν στο πάρτυ του ζευγαριού.

Το τραγική σύμπτωση στο θάνατό της είναι το γεγονός ότι η άτυχη κοπέλα είχε λάβει μέρος στην τελευταία επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Τίμη Παρίση, που επίσης βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του πριν λίγο καιρό.

Μάλιστα, όπως είπε πριν λίγη ώρα ο δικηγόρος του φίλου της άτυχης κοπέλας, Σάκης Κεχαγιόγλου στην εκπομπή “Μπλα μπλα”, το πόρισμα του ιατροδικαστή δεν έχει βγει ακόμη.

“Το πόρισμα του ιατροδικαστή δεν έχει βγει ακόμη. Σύμφωνα με εκτιμήσεις γιατρών και ιατροδικαστών, αιτία του θανάτου της κοπέλας ήταν ένα βαρύ πνευμονικό οίδημα που προήλθε από παθολογικά αίτια και συνδέεται με το γεγονός ότι η κοπέλα ήταν πολύ αδύνατη.”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Ακόμη, ο ίδιος ανέφερε ότι ο άνθρωπος που εκπροσωπεί μίλησε με την αδελφή της κοπέλας, η οποία τον ευχαρίστησε για ό,τι έκανε και προσπάθησε να κάνει ακόμη και τη στιγμή που την βρήκε νεκρή στο κρεβάτι. “Αυτό μπορεί να μην άλλαξε το δυσάρεστο γεγονός, αλλά ανακούφισε την οικογένειά της”, δήλωσε.

Από τη φωτογράφισή της με την φίλη της Πέπη Τσερίκη:

Read More

And More