Βανδή – Κοκκίνου: Δυο φίλες που δουλεύουν μαζί!

Οι διακοπές τελειώσαν εδώ και αρκετές μέρες για την Δέσποινα Βανδή και την Έλλη Κοκκίνου. Οι δύο μανούλες πέρασαν το άγχος των πρώτων ημερών στο σχολείο και άρχισαν να ετοιμάζονται πυρετωδώς για μία ξεχωριστή περιοδεία στην Αμερική.

Οι δύο τραγουδίστριες είναι πολύ φίλες και η χημεία τους δένει καταπληκτικά και πάνω στην σκηνή! Άλλωστε είναι δοκιμασμένη συνταγή αφού πέρυσι το καλοκαίρι γυρίσανε όλη την Ελλάδα δίνοντας με μεγάλη επιτυχία συναυλίες!

Τώρα, ετοιμάζουν της βαλίτσες τους για Αμερική και Καναδά μέσα στον Οκτώβριο με πρώτο σταθμό στις 14 ενώ μαζί τους θα είναι και ο Κώστας Καραφώτης. Οι ομογενείς που βρίσκονται στο Σικάγο, το Ατλάντικ Σίτυ, το Μόντρεαλ και το Τορόντο θα έχουν την ευκαρία να απολαύσουν τους αγαπημένους τους star από κοντά!

H Δέσποινα θα βρίσκεται από μέρες στο αεροδρόμιο αφού έχει προγραμμασμένη εμφάνιση στη Γερμανία στις 2 του μήνα. Μάλιστα, η μεγάλη ζήτηση από το κοινό την “ανάγκασε” να προσθέσει μία ακόμα συναυλία για τις 30 Σεπτεμβρίου.

Δες βίντεο από την περσινή τους συναυλία στην Αλεξανδρούπολη και πάρε μία γεύση από τι θα ακολουθήσει στην περιοδεία τους:

Με την ολοκλήρωση της περιοδείας τους στο εξωτερικό η Δέσποινα και η Έλλη επιστρέφουν Ελλάδα, για να ξεκινήσουν εντατικές πρόβες για τις χειμερινές του εμφανίσεις στο Fever. Είναι η πρώτη φορά που οι δύο κυρίες συνεργάζονται σε νυχτερινό μαγαζί! Μαζί τους θα είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Η Δέσποινα είχε πολλές προτάσεις για το χειμώνα, όπως είχες διαβάσει στο TLIFE, αλλά διάλεξε την καλύτερη! Το μόνο που μένει να δούμε είναι πότε θα ξεκινήσει το μιούζικαλ με τον Αλέξανδρο Ρήγα αλλά και πότε θα κυκλοφορήσει νέα δισκογραφική δουλειά.

Read More

And More