Δ. Νομικού – Χ. Χολίδης: Το love story και όλα όσα τους οδήγησαν στο τέλος!

Ένας ακόμη μεγάλος έρωτας που έφτασε στο τέλος. Ο Χρήστος Χολίδης και η Δούκισσα Νομικού δεν είναι πια μαζί. Θυμήσου πως ξεκίνησε το love story και πως από τα σχέδια για κοινή ζωή κατέληξαν ο καθένας να έχει πάρει το δρόμο του.

Η πρώτη τους γνωριμία

Η γνωριμία τους είχε γίνει πολύ καιρό πριν ξεκινήσει το φλερτ ανάμεσά τους. Τότε η Δούκισσα ήταν το κορίτσι του Νίνο. Τον Χρήστο τον γνώρισε στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην πρωινή εκπομπή του Mega “Όμορφος κόσμος”.

Μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια είχε τύχει να διασκεδάσει κάποιο βράδυ στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν ο τραγουδιστής.

To φλερτ και η σχέση

Κάπου στον Οκτώβριο του ξεκίνησε η καθημερινή τους επαφή καθώς ξεκίνησε και το “Just the two of us”. Ο Χρήστος, ο οποίος συμμετείχε στο show, δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στην ομορφιά της παρουσιάστριας. Στην αρχή διακριτικά και στη συνέχεια επίμονα και μεθοδικά. “Ήταν πολύ δύσκολα, δεν μου έδινε καμία σημασία”, είχε εξομολογηθεί στο Πέτρο Κωστόπουλο, για τότε, ο τραγουδιστής.

Κατάφερε ωστόσο παρά την σθεναρή της αντίσταση να κερδίσει την προσοχή της και στη συνέχεια και την καρδιά της! “Εγώ δεν είμαι κορίτσι που του αρέσουν τα βιαστικά… θέλω το χρόνο μου!”, είχε πει στην εκπομπή “Βράδυ” από την δική της μεριά η Δούκισσα αποκαλύπτοντας πως η επιμονή και η υπομονή του τραγουδιστή ήταν αυτά που την κέρδισαν.

Το ζευγάρι αρχικά επέλεξε να μην μιλάει ανοιχτά για την σχέση του. Κάνανε αργά αλλά σταθερά βήματα. Πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να επιβεβαιωθεί η είδηση για το δεσμό τους, τo TLIFE στο είχε πει πρώτο, ενώ ακόμα περισσότερος καιρός πέρασε μέχρι να τους απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός μαζί.

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες και οι έξοδοι

Λίγο μετά το “Just the two of us”, οι δυο τους πάνε μαζί στην Κύπρο με αφορμή τα βραβεία “Γυναίκες της Χρονιάς” που παρουσίαζε η Δούκισσα με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Εκεί ο Χρήστος έδωσε μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου το βραβείο της Fashion Designer. Το ζευγάρι προσπάθησε να είναι διακριτικό ωστόσο οι πρώτες φωτογραφίες τους στα παρασκήνια, όπου ο τραγουδιστής τραβούσε με το κινητό του την Δούκισσα είδαν το φως της δημοσιότητας και οι φήμες για τη σχέση τους φούντωσαν.

Η κοινή εμφάνιση στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή έδωσε κι άλλη τροφή στα δημοσεύματα αλλά ακόμα ο Χρήστος δήλωνε single και η Δούκισσα αρκούνταν στο ότι είναι ερωτευμένη. “Ορισμένες φορές σκέφτομαι ότι θα ήταν πολύ πιο εύκολο να βγω και να βροντοφωνάξω ότι είμαι ερωτευμένη και να πω ότι ο αγαπημένος μου είναι ο καλύτερος που υπάρχει. Προτιμώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα ακόμα και αν αυτό συχνά με εγκλωβίζει. Ποτέ δεν είπα ψέμματα όταν με ρώτησαν αν είμαι ερωτευμένη, αλλά δεν πρόκειται να διατυμπανίσω την σχέση μου”, είχε δηλώσει στο “InSyle” η Δούκισσα.

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε για τα καλά όταν οι δυο τους πέρασαν το πρώτο τους καλοκαίρι στη Μύκονο φιλοξενούμενοι της Ρούλας Κορομηλά. Το περιοδικό “Hello!” δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με τα τρυφερά φιλιά που ανταλλάξανε στην πισίνα του σπιτιού.

Σταδιακά το ζευγάρι ένιωσε περισσότερο άνετα και οι δημόσιες εμφανίσεις τους άρχισαν να γίνονται ολοένα και συχνότερες ενώ ξεκίνησαν να μιλούν ο ένας για τον άλλο στις συνεντεύξεις τους.

Το επόμενο βήμα και τα σχέδια για συγκατοίκηση

Κοινές διακοπές, ρομαντικά ταξίδια στο εξωτερικό, όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές που αρκετά συχνά απαθανάτιζε και ο φωτογραφικός φακός. Όλοι μιλούσαν για ένα από τα πιο αγαπημένα και πιο ταιριαστά ζευγάρια και μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που θα στοιχημάτιζαν ότι το επόμενο βήμα στη σχέση τους δεν θα αργούσε να γίνει. Η Δούκισσα απαντούσε συχνά σε αυτή την ερώτηση αλλά και στο αν θα ήθελε σύντομα να γίνει μανούλα. “Το καμπανάκι χτυπάει χρόνια τώρα όμως, κάνω πως δεν το ακούω!”, είχε δηλώσει στο περιοδικό ΕΓΩ! υπογραμμίζοντας πως ο Χρήστος θα γίνει καλός πατέρας.

Τα σχέδια για να μείνουν μαζί δεν άργησαν. Οι δυο τους φαίνονταν ενθουσιασμένοι με την προοπτική αυτή. Μιλώντας για το μυστικό της σχέσης τους στο περιοδικό Celebrity, δήλωσε: “Η βάση σε οποιαδήποτε σχέση -ερωτική, φιλική, επαγγελματική- είναι η αλήθεια και ο σεβασμός.” Τα πρώτα σύννεφα όμως είχαν ήδη κάνει την εμφάνισή τους…

Οι πρώτες φήμες για κρίση στη σχέση και το τέλος

Τα πρώτα δημοσιεύματα που έκανα λόγο για κρίση ανάμεσά τους επίσης. Τα προβλήματα όμως φάνηκε να ξεπεράστηκαν. Προσωρινά.

Ο χωρισμός τους δεν άργησε να έρθει. Ο φόρτος εργασίας ήταν μία από τις αιτίες. Ο τραγουδιστής δούλευε ακανόνιστες ώρες. Η Δούκισσα είχε τις σπουδές, την πρακτική, την εκπομπή, τις φωτογραφίσεις. Όλα αυτά δεν τους άφηναν καθόλου κοινό χρόνο ενώ δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για σκηνές ζηλοτυπίας που έφεραν τον κόμπο στο χτένι.

Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χολίδη για το χωρισμό

Έργένης και πάλι δηλώνει ο Χρήστος Χολίδης σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Hello!”. Ο γνωστός ερμηνευτής επιβεβαιώνει τον χωρισμό του με την Δούκισσα και παίρνει πάνω του την ευθύνη. “Τελικά τα κατάφεραν και μας χώρισαν. Είναι αλήθεια, ναι. Ασφαλώς και το ρήμα “κατάφεραν” το χρησιμοποιώ χαριτολογώντας. Για πολύ καιρό ακούγαμε και εμείς διάφορα, χώρισαν δεν χώρισαν, κυρίως αυτό συνέβαινε επειδή δεν βγαίναμε έξω και καθόμασταν σπίτι μας. Να όμως που ήρθε η στιγμή. Χώρισα παιδιά ! Βαράτε τώρα, αλλά τουλάχιστον βαράτε εμένα γιατί εγώ αντέχω”.




Η επόμενη μέρα τους βρίσκει χώρια

Ο Χρήστος έκανε τις πρώτες μοναχικές διακοπές στη Μύκονο χωρίς εκείνη ενώ πληροφορίες θέλουν την ξανθιά καλλονή να δέχεται σθεναρή πολιορκία από πρόσωπο της showbiz. Αν κάποιος από τους δύο έχει ήδη πάει παρακάτω το ξέρουν μόνο οι ίδιοι!

Read More

And More