Μ. Χρουσαλά: Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της!

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν την Μαριέττα Χρουσαλά και τον αγαπημένο της Λεό Πατίτσα να περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ και να μην επιβεβαιώσει την είδηση, καθώς η Μαριέττα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Ωστόσο, άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον επιβεβαιώνουν το χαρμόσυνο νέο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life”, άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε πως οι δυο τους είναι σε μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους και περιμένουν με ανυπομονησία τον καρπό του έρωτά τους. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος άνθρωπος η Μαριέττα και ο Λεό επιθυμούν πολύ να κάνουν μια μεγάλη οικογένεια και ξετρελάθηκαν στην είδηση για το πρώτο τους παιδί.

Παρόλα αυτά, οι δυο τους προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μην ανακοινώσουν ακόμη κάτι. Η 28χρονη παρουσιάστρια, πάντως, στις τελευταίες εμφανίσεις της επιλέγει άνετα φορέματα, φόρμες και αθλητικά παπούτσια για να είναι χαλαρή.
Σε πρόσφατη βόλτα της μάλιστα, στη θάλασσα πριν λίγες μέρες, η Μαριέττα αν και λατρεύει το beach volley, προτίμησε να μην επιδοθεί στο αγαπημένο της άθλημα ή σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα και να απολαύσει μόνο τον ήλιο.

Read More

And More