Θέλει να γίνει μανούλα η Πέγκυ Ζήνα!

Είναι όμορφη, σέξυ και πάντα εντυπωσιακή στις εμφανίσεις της. Ο λόγος για την μοναδική Πέγκυ Ζήνα, που περνά την καλύτερη φάση της ζωής της και ανυπομονεί να γίνει μανούλα για να ολοκληρωθεί η ευτυχία της.

Φέτος με ένα καινούριο προσωπικό άλμπουμ με τίτλο “Ευαίσθητη ή λογική” και με μία επιτυχημένη συνεργασία που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, η Πέγκυ Ζήνα βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες επαγγελματικές περιόδους της ζωής της.
Άνθρωπος χαμηλών τόνων που δεν προκαλεί με την προσωπική της ζωή και καλλιτέχνης με εκπληκτική φωνή, η Πέγκυ Ζήνα συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τις εμφανίσεις της στην “Ιερά Οδό” με τον Δημήτρη Μητροπάνο, που θεωρεί δάσκαλο και φίλο της, χαρίζοντας στους θαυμαστές της με τις μοναδικές επιτυχίες της.
Όσο για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον συζυγό της Γιώργο Λύρα, η ίδια δηλώνει χαρούμενη και ευτυχισμένη. Το μόνο που φαίνεται να περιμένει τώρα για να ολοκληρωθεί η ευτυχία της είναι… ένα παιδάκι. Η ίδια έχει πει πολλές φορές, ότι οι δικοί της άνθρωποι την ρωτούν συχνά πότε θα γίνει “μανούλα” και εκείνη έχει αρχίσει να το σκέφτεται πολύ σοβαρά. Αν και στο παρελθόν, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της δεν την άφηναν να κάνει τέτοια σχέδια, μετά από τόσα χρόνια σχέσης με τον αγαπημένο της, πιστεύει πως ήρθε η ώρα για να μείνει έγκυος.
Ένα παιδάκι αναμφίβολα, είναι αυτό που θα ολοκληρώσει την ευτυχία της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα. Αν και η ίδια δεν το έχει επιβεβαιώσει, πληροφορίες θέλουν την τραγουδίστρια να είναι αποφασισμένη να σταματήσει τις εμφανίσεις της μετά το πέρας της σεζόν που διανύουμε και να ξεκινά τις προσπάθειες προκειμένου να αποκτήσει ένα παιδάκι.
Το ζευγάρι μετρά ήδη 3 χρόνια έγγαμου βίου και είχε σχέση αρκετά χρόνια πριν κάνει το μεγάλο βήμα και ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης σε μια μοναδική τελετή που είχε γίνει στην Ιερά Μονή Αυγουστίνου και Σεραφείµ του Σαρώφ, στο Τρίκορφο Φωκίδας, λίγο πιο έξω από τη Νάυπακτο. Ο γάμος τους είχε γίνει το talk of the town, με την γνωστή τραγουδίστρια να αφιερώνει στο σύζυγό της, το τραγούδι “Το μυστικό”.
Οι δυο τους περνούν πολλές ώρες μαζί και απαντώντας στις φήμες που ήθελαν σύννεφα στη σχέση τους, η Πέγκυ είχε πει σε συνέντευξή της, το εξής: “Πώς γίνεται να περνάω κρίση στο γάμο μου και να είμαι 24 ώρες το 24ωρο με τον Γιώργο; Κάναμε δυο μήνες διακοπές μαζί, έχει άμεση σχέση με τη δουλειά, είμαστε μαζί παντού και πάντα. Όχι, λοιπόν, δεν χωρίζω”.
Σε όσους την ρωτούν πότε θα γίνει τελικά μανούλα, η ίδια είχε δηλώσει: “Όταν με ρωτάνε για το παιδάκι, πιστεύω ότι είναι μια γλυκιά ανησυχία. Πιστεύω ότι μια ερώτηση που έχει ενδιαφέρον είναι το “πότε θα γίνεις μανούλα;”. Μέχρι πριν δυο χρόνια δεν το είχα βάλει καν στο μυαλό μου. Ήμουν αφοσιωμένη στη δουλειά μου. Με χαρά να έρθει κάποια στιγμή ένα παιδάκι στη ζωή μου. Το θεωρώ πολύ γλυκό που με ρωτάνε. Δεν με πειράζει καθόλου”.
Πέρα από τον συζυγό της και τους φίλους της, ξεχωριστή θέση στην καρδιά της τραγουδίστριας έχει και η μητέρα της. Η Πέγκυ Ζήνα και η μητέρα της, Στέλλα Χρυσικοπούλου μοιάζουν απίστευτα. Αν ισχύει η ρήση που λέει “δείξε μου την μαμά σου να σου πω πως θα γίνεις“, τότε ο Γιώργος Λύρας είναι πολύ τυχερός που έχει μία τόσο γοητευτική πεθερά. Βέβαια είναι πολύ τυχερός και για το γεγονός ότι η πεθερά του είναι η καλύτερη φίλη της γυναίκας του και πάντα βρίσκεται στο πλευρό της. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει την Πέγκυ Ζήνα να κάνει βόλτες και να πηγαίνει στο θέατρο και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις, παρέα με την μητέρα της.
Ακόμη, όσον αφορά την οικονομική κρίση και το πως την βιώνει η ίδια στη δουλειά της, η γνωστή τραγουδίστρια φαίνεται πως γνωρίζει καλά την κατάσταση. “Ακολουθώ την κάθε εποχή και τις ανάγκες της. Θέλω να πηγαίνουν καλά οι επιχειρηματίες με τους οποίους συνεργάζομαι. Αυτή τη στιγμή καλούμαστε να το κάνουμε δυο μέρες την εβδομάδα. Παίζει όμως ρόλο και αυτές τις δύο μέρες το μαγαζί να γεμίσει. Αυτό γίνεται όταν παρουσιάζεις προγράμματα που χορταίνουν τον κόσμο που έρχεται να αφήσει λεφτά από το υστέρημά του”, ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια σε γνωστό περιοδικό.
Παρά την κρίση, όμως, η Πέγκυ συνεχίζει να έχει ένα μεγάλο fan club και πολλούς ανθρώπους που την αγαπούν και την στηρίζουν. Οι θαυμαστές της την φωνάζουν με το μικρό της όνομα, κι αυτή όπως φαίνεται το διασκεδάζει πολύ. “Είναι μεγάλη ευτυχία. Μου αρέσει που με φωνάζουν με το μικρό μου όνομα. Αγαπώ και σέβομαι τους ανθρώπους που με ακολουθούν Σ’ αυτούς χρωστάω τη θέση που με έχουν κατατάξει τα τελευταία χρόνια”, έχει πει η γνωστή τραγουδίστρια.


Η Πέγκυ Ζήνα με τον Δημήτρη Μητροπάνο!

Read More

And More