Ζουλί Γκαγιέ: Ποια είναι η γυναίκα “πέτρα του σκανδάλου” που φέρεται να έχει σχέση με τον Φρ. Ολάντ!

«Αν οι Γάλλοι πρόεδροι κυβερνούσαν με το ίδιο πάθος που ερωτεύονται, ο κόσμος ίσως να ήταν καλύτερος», σχολίασαν πολλοί από την ημέρα που το περιοδικό Closer αποκάλυψε την κρυφή σχέση του Φρανσουά Ολάντ με την Ζουλί Γκαγιέ. Η ηθοποιός έγινε αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών στην Γαλλία αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Ο Γάλλος πρόεδρος αρκέστηκε να σχολιάσει πως “τα προσωπικά ζητήματα, πρέπει να αντιμετωπίζονται ιδιωτικά και με σεβασμό” όταν ρωτήθηκε για το αν η Βαλερί Τριερβελέρ εξακολουθεί να είναι η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. Η δημοσιογράφος και επίσημη σύντροφος του 56χρονου προέδρου φαίνεται πως είναι έτοιμη να συγχωρήσει παρόλο που το σκάνδαλο που ξέσπασε την έστειλε και στο νοσοκομείο.

Η 48χρονη Τριεβελέρ είδε άλλωστε την ιστορία να επαναλαμβάνεται, αλλά αυτή τη φορά είναι εκείνη στη θέση της απατημένης. Ακριβώς όπως κάποτε η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, η οποία σύστησε τη Τριερβελέρ στον τότε σύντροφό της, Ολάντ.

Ποια είναι όμως η 41χρονη ηθοποιός και πέτρα του σκανδάλου; Τα γαλλικά μέσα φυσικά ανέτρεξαν στο αρχείο τους και ανέσυραν κάθε σχετική πληροφορία.

Στάθηκαν ιδιαίτερα στις δύο γυμνές εμφανίσεις που έχει κάνει στον κινηματογράφο, παρά την 20ετη πορεία της στο χώρο της υποκριτικής. Η πρώτη, το 2004 στην ταινία «Et Moi Clara» και η άλλη το 2010, στην ταινία «Sans laisser De Traces». Αξίζει να αναφέρουεμ ότι σπούδασε στα 17 της στο Actor’s Studio στο Λονδίνο.

Ο πατέρας της, που ήταν χειρουργός, της ζητούσε να δίνει μικρές αυτοσχέδιες παραστάσεις στο δωμάτιο αναμονής του ιατρείου του, από όταν ήταν ακόμα μικρό κοριτσάκι.

Ο πρώτος της μεγάλος ρόλος ήταν στη Γαλλική ταινία “La Belle Etoile” το 1994. Από τότε έχει παίξει σε 48 ταινίες ενώ η μεγαλύτερη επιτυχία της εμπορικά, ήταν η κωμωδία “Delphine 1 – Yvan 0” ενώ κέρδισε το 2009 το βραβείο για τον καλύτερο γυναικείο ρόλο στο Tokyo Film Festival για την εμφάνιση της στην ταινία “8 Times Up”.

Ακόμα, έχει ποζάρει αρκετές φορές γυμνή στο πλαίσιο φωτογραφήσεων για περιοδικά. Οι παρακάτω ασπρόμαυρες τόπλες φωτογραφίες της Gayet προέρχονται από το 1998.

Η Ζουλί δεν έκρυψε ποτέ τις πολιτικές της πεποιθήσεις υποστηρίζοντας ανοιχτά την Αριστερά στη Γαλλία και στη συνέχεια τον ίδιο τον Φρανσουά Ολάντ. Συμμετείχε το 2012 σε ένα βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας του όπου περιέγραφε τον τότε προεδρικό υποψήφιο ως άνθρωπο “ταπεινό” , “εξαιρετικό” που “πραγματικά ακούει”.

Όσον αφορά την οικογενειακή της κατάσταση, έχει δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Αργεντινό σκηνοθέτη και συγγραφέα, Santiago Amigorena.

Δες κι άλλες -όχι γυμνές- φωτογραφίες

Read More

And More