Gwyneth Paltrow – Chris Martin: Η ιστορία αγάπης τους έμοιαζε με παραμύθι αλλά είχε άδοξο τέλος

Με την ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας παραλλήλιζαν τα ξένα μέσα αυτή της Gwyneth Paltrow και του Chris Martin. Ο νεαρός από μια μικρή πόλη της Βρετανίας κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της Χολιγουντιανής σταρ.

Το παραμύθι όμως δεν είχε καλό τέλος. Μετά από 10 χρόνια, το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στο γάμο του. Ο frontman των Coldplay και η μούσα του ανακοίνωσαν χθες το βράδυ ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους παραμένοντας όμως οικογένεια. (δες εδώ την ανακοίνωση του ζευγαριού)

Η Gwyneth και ο Chris έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την 9χρονη Apple και τον 7χρονο Moses. Η ζωή τους δεν απασχόλησε ιδιαίτερα τα μέσα καθώς και οι δύο είναι χαμηλών τόνων. Όλοι όμως έκαναν λόγο για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Η αγάπη αυτή φαίνεται και στον τρόπο που χώρισαν, στο ότι το πάλεψαν για παραπάνω από ένα χρόνο να βρουν μια λύση στο γάμο τους και στην ανακοίνωση τους που εξηγούν όλα αυτά.

Η σχέση τους ξεκίνησε πρώτα στα media

Αντίθετα με την διάσημη ηθοποιό, ο 37χρονος Chris ξεκίνησε από τα χαμηλά. Μεγάλωσε στο Devon και σπούδασε στο Λονδίνο ενώ στη συνέχεια έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το αγαπημένο βρετανικό group.

Η 41χρονη Gwyneth είναι η κόρη της ηθοποιού Blythe Danner και του παραγωγού και σκηνοθέτη Bruce Paltrow. Μεγάλωσε στο Los Angeles.

To love story τους στην πραγματικότητα ξεκίνησε από δημοσιεύματα χωρίς να είναι ζευγάρι στην πραγματικότητα, κάπου στο 2002. “Είναι αστείο γιατί ξεκίνησαν να γράφουν ότι βγαίνουμε ενώ δεν είχαμε γνωριστεί καν”, είχε πει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Sun.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής των Coldplay βρέθηκε για συναυλία στο Los Angeles. Υποτίθεται ότι θα πήγαινε να τον ακούσει μία ηθοποιός με την οποία ήταν ερωτευμένος αλλά εκείνη δεν φάνηκε ποτέ και εκείνος ήταν τόσο ενοχλημένος που είπε στο μικρόφωνο ότι αφιερώνει το επόμενο τραγούδι στο κορίτσι του, την Gwyneth Paltrow.

Ο θάνατος του μπαμπά της τους έφερε κοντά

Τελικά οι δυο τους γνωρίστηκαν πολύ αργότερα σε κάποια άλλη συναυλία. Ο βοηθός του πλησίασε την Gwyneth και της ζήτησε να πάει στα παρασκήνια. Όταν τα βλέμματα τους διασταυρώθηκαν ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα!

Τρεις εβδομάδες αργότερα, τον Οκτώβριο του 2002 πέθανε ο μπαμπάς της από καρδιακό επεισόδιο και έπειτα από μεγάλη μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Το ειδύλλιο της με τον Chris ήταν αυτό που την βοήθησε να νιώσει καλύτερα στην δύσκολη αυτή φάση της ζωής της.

Ξέραμε ότι είναι μαζί όταν ο Chris ανακοίνωσε ότι έγραψε το γνωστό τραγούδι των Coldplay “Fix you” για εκείνη μετά τον θάνατο του μπαμπά της.

Κι ενώ τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός αρκετές φορές σε δημόσιες εμφανίσεις αλλά σπάνια μιλούσαν για την σχέση τους, παντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα στην California. Τα Χριστούγεννα του 2003 η ηθοποιός ανακοινώνει επίσης και την πρώτη της εγκυμοσύνη.

Η κοινή ζωή και η πρώτη κρίση στο γάμο

Δεν είναι εύκολο για τα ζευγάρια να ζουν σε διαφορετικές πόλεις αλλά οι δυο τους κατάφερναν να μοιράσουν τον χρόνο τους ανάμεσα σε Λονδίνο και Los Angeles για τους πρώτους μήνες. Αργότερα, με το πρώτο παιδί να έρχεται η Gwyneth, το 204, πήρε την γενναία απόφαση και μετακόμισε στο Λονδίνο.

Σε λιγότερο από δύο χρόνια ανακοίνωσαν και την δεύτερη εγκυμοσύνη. Παρόλο που ήταν ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια όμως η προσωπική τους ζωή συνέχισε να μην απασχολεί τα μέσα. “Δεν μιλάω ποτέ για την γυναίκα μου. Κάνουμε και οι δύο μία δημόσια δουλειά αλλά προσπαθούμε να κρατήσουμε την προσωπική μας ζωή προσωπική”, είπε πει ο Chris στην εφημερίδα Telegraph.

Το 2011η Gwyneth για πρώτη φορά μιλά για την δυσκολία του να είσαι με κάποιον τόσα πολά χρόνια. Χαρακτηριστικά είχε πει στο περιοδικό Elle: “περνάμε περιόδους που δεν είναι όλα ρόδινα, πάντα λέω, η ζωή είναι μεγάλη και ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί.” Ένα μήνα αργότερα ο Chris επιβεβαιώνει ότι έχουν κρίση στο γάμο τους.

Οι φήμες για ττρίτο πρόσωπο

Στην αρχή τς φετινής χρονιάς ξεκίνησαν να κυκλοφορούν φήμε ςότι η ηθοποιός απάτησε τον Chris με τον δικηγόρο Kevin Yorn. Αυτό διαψεύστηκε επισήμως και από τις δύο πλευρές.

Ακόμα μία φήμη είχε κυκλοφορήσει για σχέση της Gwyneth με τον σύζυγο της Elle Macpherson, Jeff Soffer. Ειχε μάλιστα σκοπό το Vanity Fair να το δημοσιοποιήσει αλλά ο αρχισυντάκτης του Graydon Carter ισχυρίστηκε πως δεν ήταν κάτι παραπάνω από ένα κείμενο γνώμης.

Παρόλα αυτά το τέλος δεν άργησε…

Read More

And More