Σίσσυ Φειδά: Όλες οι προετοιμασίες για το γάμο της στη Μύκονο!

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες της Σίσσυς Φειδά για το γάμο της στη Μύκονο. Η γνωστή διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Γιώργο Ανδρίτσο αυτό το Σάββατο και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Παρόλο που τις τελευταίες μέρες ήρθε αντιμέτωπη με την έντονη δημόσια αντίδραση της μητέρας της η Σίσσυ δεν έχασε την χαρούμενη διάθεσή της. Μοιράζεται μάλιστα κάποιες από τις όμορφες στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Αρχικά, μας ενημέρωσε για την αναχώρησή της από το λιμάνι της Ραφήνας το απόγευμα της Τετάρτης. Δες ΕΔΩ!

Στη συνέχεια μοιράστηκε με τους followers της το νυφικό της κρεβάτι. Δες ΕΔΩ περισσότερα!

Μία μέρα μετά η Σίσσυ μας έδειξε και τη νυφική της σουίτα με τον Γιώργο να μας παρουσιάζει τη θέα που βλέπουν από το δωμάτιό τους. Δες εδώ!

Το ζευγάρι είναι έτοιμο γιια μία από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή του με καλεσμένους λίγους στενούς συγγενείς και φίλους.

Το μακιγιάζ της νύφης, όπως διάβασες στο ρεπορτάζ του TLIFE, θα επιμεληθεί η Κερασία Κούη και τα μαλλιά της θα χτενίσει ο Βασίλης Στρατηγός. Το νυφικό φόρεμα θα είναι ιβουάρ, μάξι και το ετοιμάζουν εδώ και περίπου ένα μήνα οι Mi Ro.


Το προσκλητήριο του γάμου

Το μυστήριο θα γίνει στο προαύλιο χώρο μια μικρής εκκλησούλας στο νησί των ανέμων, στον Άγιο Στέφανο και θα έχει παραδοσιακά στοιχεία ενώ μετά θα ακολουθήσει γαμήλιο δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Cavo Tagoo, το οποίο είναι ιδιοκτησίας της οικογένειας του Γιώργου.

Στο κοσμοπολίτικο νησί έχουν αρχίσει να φτάνουν ήδη οι καλεσμένοι του ζευγαριού και ανάμεσά τους είναι και η καλή φίλη της Σίσσυς, Βάντα.

Read More

And More