60 διάσημοι Έλληνες ντύνονται νύφες και γαμπροί για καλό σκοπό [pics]

Ήταν σίγουρα το ιδανικό σκηνικό! Όχι για έναν αλλά, για πολλούς γάμους. Το Mec Παιανίας υποδέχθηκε 60 Έλληνες από τον καλλιτεχνικό χώρο σε ένα φαντασμαγορικό bridal show. Έκαναν πασαρέλα φορώντας δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών και ενισχύοντας τους σκοπούς του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας” μέσα από την άψογη διοργάνωση του Yes I Do και της Μυρτώς Κάζη.

Πρόκειται για το δεύτερο catwalk με αντίστοιχο concept που ολοκληρώνει με απόλυτη επιτυχία το περιοδικό που ειδικεύεται σε ότι αφορά το γάμο! Το πρώτο bridal show έγινε πέρυσι. Το δεύτερο, με ακόμα περισσότερους celebrities και σπουδαίους designers, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής και το TLIFE ήταν εκεί!


Ανάμεσα στις δημιουργίες που παρουσιάστηκαν ήταν και κομμάτια των: Βασίλης Ζούλιας, Δημήτρης Πέτρου, Σωτήρης Γεωργίου, Madame Shoushou, Βλάσσης Χολέβας και Άννα Ανεμομύλου.

Ανάμεσα στους celebrities που περπάτησαν στο catwalk, εκτός από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (δες εδώ), ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Άννα Πρέλεβιτς, ο Αντίνοος Αλμπάνης και η Έλενα Παπαβασιλείου.

Αντίνοος Αλμπάνης

Ντορέττα Παπαδημητρίου


Γιούλικα Σκαφιδά


Ιλένια Ουίλιαμς


Ζοζεφίν


Τόνια Σωτηροπούλου


Έλενα Tσαγκρινού (OtherView)


Δημήτρης Ουγγαρέζος


Δημήτρης Ίσαρης (OtherView)


Μαρία Λουίζα Βούρου


Λάμπρος Κωνσταντάρας


Ανθή Σαλαγκούδη


Εσθέρ Μαστρογιάννη


Νεσχάν Μουλαζίμ


Έλενα Γαλίφα


Μαρία Ένεζλη


Έλενα Παπαβασιλείου


Τζένη Μελιτά


Κωνσταντίνα Κομμάτα


Άννα Πρέλεβιτς


Σάββας Πούμπουρας


Κώστας Φραγκολιάς


Πατρίκιος Κωστής


Κατερίνα Μισιχρόνη

Spesial αναφορά στη δική μας beauty editor, Νατάσα Μπερέκου που φόρεσε μία νυφική δημιουργία της ταλαντούχας σχεδιάστριας Άννας Ανεμομύλου.


Κι επειδή όπως είπαμε το φετινό bridal show είχε κι έναν ακόμα σπουδαίο σκοπό, να βοηθήσει έμπρακτα το έργο του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδα”, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών στους ειδικούς χώρους που είχαν στηθεί έξω από τις θέσεις της πασαρέλας.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More