Αμαλία Κωστοπούλου: Η κόρη της Τζένης και του Πέτρου μεγάλωσε και γίνεται cover girl!

Στα 18 της χρόνια, έχει καταφέρει να βρει το δρόμο που θα ακολουθήσει στη ζωή της. Τουλάχιστον έχει ξεκινήσει να κάνει τα πρώτα της βήματα. Η Αμαλία Κωστοπούλου, που από το περασμένο φθινόπωρο έχει φύγει για σπουδές στην Αμερική, συνδυάζει τα χαρακτηριστικά που έχει κληρονομήσει από τους διάσημους γονείς της και διαπρέπει. Έχει πάρει τη λάμψη και το κομψό στιλ της Τζένης Μπαλατσινού αλλά και την πένα του Πέτρου Κωστόπουλου. Κάπως έτσι ακροβατεί ανάμεσα στην αγάπη της ανάμεσα για το μόντελινγκ και το γράψιμο.

Τις μέρες του καλοκαιριού επέστρεψε στην Ελλάδα για να τις περάσει με την οικογένειά της. Μοιράζεται κάποια στιγμιότυπα με τους 27 χιλιάδες followers στο instagram αλλά και κάποιες από αυτές μέσα από το blog που διατηρεί στο site της μαμάς της.

Πρόσφατα, η Αμαλία έκανε και μία εντυπωσιακή φωτογράφιση, την πρώτη της για κυπριακό περιοδικό. Έγινε το cover girl του Must για το μήνα Σεπτέμβρη ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη. Το make up και τα μαλλιά της ανέλαβε η Ρούλα Σταματοπούλου, ενώ την επιμέλεια της φωτογράφισης είχαν οι fashion editors, Ηλίας Μιχαλόλιας και Χάρης Γκοτζαμανίδης.

Εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς τις ομοιότητές της με την Τζένη, την άνεση που έχει με το φακό αλλά και το εντυπωσιακό κορμί της.

Read More

And More