Δέσποινα Βανδή: Βόλτα στο Μοναστηράκι, λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα!

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται αυτές τις μέρες η Δέσποινα Βανδή, που ετοιμάζει come back. Σε λίγες μέρες η γνωστή ερμηνεύτρια θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και θα ξεκινήσει εμφανίσεις με τον Παντελή Παντελίδη και τον Κώστα Μαρτάκη. Η αγάπη της Δέσποινας για τη συμπρωτεύουσα είναι γνωστή και έτσι σύντομο οι θαυμαστές της θα την απολαύσουν και on stage.
Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 20 Νοεμβρίου… μια ανάσα μετά την παρουσίαση του ολοκαίνουργιου τραγουδιού της! Το “Μια ανάσα μακριά σου” σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου κυκλοφόρησε και στις 9 Νοεμβρίου έγιναν και τα γυρίσματα του video clip. Και ταυτόχρονα, έχουν ξεκινήσει και η πρόβες για τις εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη.

Τι κι αν το πρόγραμμά της, όμως, είναι φορτωμένο η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκει πάντα χρόνο για την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και για βόλτες στο κέντρο της Αθήνας. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την “τσάκωσε” στο Μοναστηράκι να κάνει τον περίπατό της και να ρίχνει μια ματιά στα μαγαζιά της περιοχής.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More