Έλλη Κοκκίνου: Χωρίς ρετούς και με άψογο κορμί στην παραλία! Φωτογραφίες

Έχει περάσει τα 40 αλλά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις 20αρες. Η Έλλη Κοκκίνου διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz και καταφέρνει να μας εντυπωσιάσει κάθε φορά που θα την δούμε με μαγιό. Το TLIFE την απαθανάτισε στην πρόσφατη εξόρμησή της στη Ρόδο όπου βρήκε χρόνο για βουτιές στην παραλία!

Έστρεψε πάνω της όλα τα βλέμματα των λουόμενων με τους άψογους κοιλιακούς της και το γυμνασμένα πόδια της. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Έλλη πρππονείται συστηματικά ολόκληρη τη χρονιά και δεν είναι τυχαίο που έχει τέτοιο σώμα!

Η τραγουδίστρια προσέχει όμως και τη διατροφή της και μάλιστα συμβουλεύεται έναν συγκεκριμένο διατροφολόγο που δεν τον αλλάζει με τίποτα.

Η φίλη της Ναταλία Γερμανού είχε σχολιάσει πρόσφατα ότι το κορμί της Έλλης έχει μόνο 6% λίπος, κάτι που συνήθως συναντάμε μόνο στους άντρες. “Έχει δηλαδή μόνο μυς και δέρμα… απίστευτη διατροφή κάνει”, είπε η παρουσιάστρια του Epsilon εκθειάζοντας το κορμί της τραγουδίστριας και ανέφερε ότι έχει χάσει γύρω στα 5 κιλά που ήθελε

Read More

And More