Ευγενία Μανωλίδου: Απόλαυσε τον δεξιοτέχνη πιανίστα Boris Berezovsky

“Είχα επιστρέψει στις μουσικές μου συνήθειες, στις συναυλίες μου στο εξωτερικό, πήρα μέρος σε διεθνείς διαγωνισμούς, γενικώς πηγαίνω πολύ καλά και δεν σκεφτόμουν να ξαναγυρίσω στο τηλεοπτικό πλατό, παρόλο που μου είχαν γίνει πολλές προτάσεις όλο αυτό το διάστημα που έλειπα”, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Thema People η Ευγενία Μανωλίδου. Η γνωστή μαέστρος επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από το Junior Music Star καθώς το αντικείμενό του είναι η μεγάλη της αγάπη, που δεν είναι άλλη από τη μουσική.

Η μουσική πάντα έχει προεξέχουσα θέση στη ζωή μου. Εξάλλου, η απόφασή μου να συμμετάσχω στο πρόγραμμα είχε άμεση σχέση με το αντικείμενο της εκπομπής”, εξηγεί στην ίδια συνέντευξη. Αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι δεν σταματά να κάνει μουσικά πράγματα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και ο πρώτος της ψηφιακός δίσκος με τίτλος “Fos”.

To TLIFE τη συνάντησε σε μία μοναδική εκδήλωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Μεταμοσχευμένων σε Καρδιά και Πνεύμονα με αφορμή τον εορτασμό της Πανευρωπαϊκής Ημέρας Μεταμοσχεύσεων και Δωρεάς Οργάνων (η οποία εορτάζεται στις 10 Οκτωβρίου). Πριν από λίγες μέρες ο δεξιοτέχνης πιανίστας Μπορίς Μπερεζόφσκι (Boris Berezovsky) έδωσε ένα ρεσιτάλ στο Παλλάς.

O Boris Berezovsky έχει καταξιωθεί παγκοσμίως ως ο πιανίστας με υπερβατική τεχνική και το έντονα προσωπικό καλλιτεχνικό αισθητήριο.

Το ρεσιτάλ που πραγματοποιήθηκε στις 20 Νοεμβρίου ήταν μια μοναδική ευκαιρία για να τον και να τον δει και να τον ακούσει το κοινό στην Αθήνα, για πρώτη φορά.

Μέρος των εσόδων θα δοθεί στον Πανελλήνιο Σύλλογο Μεταμοσχευμένων σε Καρδία και Πνεύμονα Σκυτάλη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μεταμοσχεύσεων και Δωρεάς Οργάνων.

Read More

And More