Φαίη Ξυλά – Χριστίνα Κοντοβά: Στη θεατρική πρεμιέρα των αγαπημένων τους! Φωτογραφίες

Ο Μάγος του Οζ, η πιο γνωστή, αγαπημένη ιστορία που έχει μεταφερθεί με επιτυχία σε θέατρο και κινηματογράφο και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 40 γλώσσες, έκανε πρεμιέρα την Κυριακή στο “Θέατρον” – Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”.

Με την υπέροχη μουσική του Μίμη Πλέσσα, την ευρηματική σκηνοθεσία της Νανάς Νικολάου και έναν δυνατό θίασο με πρωταγωνιστές τους Νάντια Μπουλέ, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Αντώνη Καρυστινό, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, Άγγελο Μπούρα, Πελαγία Αγγελίδου και Αλεξάνδρα Ούστα.

Από το πλευρό των αγαπημένων τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν η Φαίη Ξυλά και η Χριστίνα Κοντοβά. Η ηθοποιός και η σχεδιάστρια χειροκρότησαν τους συντρόφους και δεν παρέλειψαν να ποζάρουν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό του TLIFE που ήταν εκεί!

Η Χριστίνα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του αγαπημένου της Αλέξανδρου Μπουρδούμη. Σε κάθε του επαγγελματικό βήμα. Το ίδιο βέβαια κάνει κι εκείνος κι αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.


Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Το ίδιο αγαπημένοι είναι και η Φαίη με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο με τομ οποίο απέκτησαν πρόσφατα και το πρώτο τους παιδί.


Κάτια Νικολαΐδου, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος


Φαίη Ξυλά, Θανάσης Αλευράς

Read More

And More