Γιάννης Πλούταρχος: Η μεταγραφή στη Heaven και η περιπέτεια που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή!

Δυο χρόνια μετά την αποχώρησή του, ο Γιάννης Πλούταρχος επέστρεψε στην οικογένεια της Heaven και ετοιμάζει νέα δισκογραφική δουλειά και μια συνεργασία έκπληξη.

Ο γνωστός Έλληνας ερμηνευτής υπέγραψε το μεσημέρι της Πέμπτης συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Heaven και ανακοίνωσε τη συνεργασία του για πρώτη φορά με τον Φοίβο, που θα επιμεληθεί όλο τον νέο δίσκο του.

Χαμογελαστός και ιδιαίτερα χαρούμενος που βαδίζει σε γνώριμα μέρη, ο Γιάννης Πλούταρχος έφθασε στα γραφεία της Heaven στο Μαρούσι, άφησε το δικό του μήνυμα για τους fans και γιόρτασε τη νέα του συνεργασία…

Ο ίδιος μάλιστα, εμφανίστηκε και στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη μιλώντας για το νέο δισκογραφικό του σπίτι, αλλά και για το σοβαρό ατύχημα που είχε και παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή…

“Ήταν ξημερώματα της Αγίας Παρασκευής. Πήγα τον πατέρα μου στο εργοστάσιο. Δεν ήμουν άνθρωπος που έκανε βαθύ ύπνο, σηκωνόμουν εύκολα. άρα λοιπόν ποιος θα σηκωθεί; Ο αδελφός μου δε σηκωνόταν να τον πάει 4 το πρωί στη δουλειά. Εγώ ήμουν 13 χρονών, είχα να κοιμηθώ τρεις μέρες, ποτίζαμε τα χωράφια. Τον πάω στον Ορχομενό, 6 χιλιόμετρα μακριά από το χωριό μου, στο γυρισμό όμως δεν άντεξαν τα μάτια μου και κοιμήθηκα κι έπεσα έξω, έπεσα μέσα σε ένα ποτάμι. Διαλύθηκε το αυτοκίνητο όλο. Πάλι καλά που το ποτάμι ήταν στεγνό. Βγαίνω εγώ από το αυτοκίνητο, είχα πάθει μια ελαφριά διάσειση”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά.
Δες το video του zappit:

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More