Γωγώ Μαστροκώστα – Τραϊνός Δέλλας: Καυτά φιλιά σε βραδινή έξοδο!

Σε μία από τις πιο δημιουργικές της φάσεις βρίσκεται η Γωγώ Μαστροκώστα με την επαγγελματική της επιτυχία να ακολουθεί την ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Η γνωστή επιχειρηματίας έχει λανσάρει μία ακόμα νέα συλλογή ρούχων που δημιούργησε μαζί με την κουμπάρα της, Σταλώ Ηλία. Παράλληλα, απολαμβάνει όμορφες στιγμές μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Τόσο με τους φίλους της όσο και με την οικογένειά της. Το TLIFE τη συνάντησε σε μία από τις βραδινές εξόδους της με τον σύζυγό της, Τραϊανό Δέλλα. Οι δυο τους αγαπούν τις εξορμήσεις στα νυχτερινά στέκια της Αθήνας. Άλλωστε έχουν πολλούς φίλους στο χώρο του τραγουδιού που τιμούν συχνά με την παρουσία τους. Αυτή τη φορά βρέθηκαν στο Fantasia για να απολαύσουν τον Αντώνη Ρέμο.

Το ζευγάρι δεν έχει σταματήσει να είναι full ερωτευμένο παρά τα πολλά χρόνια γάμου και χαίρεται τις στιγμές του. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε τρυφερές στιγμές σε δημόσιες εμφανίσεις τους. Δεν διστάζουν να είναι διαχυτικοί και να δείχνουν τον έρωτά τους. Ακόμα και με καυτά φιλιά!

Read More

And More