Η πρώτη αποχώρηση στο Nomads [pics]

Στο σημερινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε την πρώτη αποχώρηση από το Nomads. Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι εξής: Ο Γιώργος Μαυρίδης από την ομάδα της Φωτιάς. Η Εύη Ιωαννίδου και ο Φώτης Φιλιππόπουλος από την ομάδα της Ζούγκλας. Η Εύη Ιωαννίδου ψηφίστηκε από την ομάδα της και ο Φώτης Φιλιππόπουλος από τον αρχηγό, Λευτέρη Παρασκευά.

Στην αρχή του επεισοδίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα υποδεχτεί τις 3 ομάδες, την ομάδα των Ωκεανών, της Φωτιάς και της Ζούγκλας.

Ο παρουσιαστής του Nomads θα ανακοινώσει αρχικά τον παίχτη που έσωσε το τηλεοπτικό κοινό μέσω της ψηφοφορίας. Στη συνέχεια, οι δύο υποψήφιοι θα μονομαχήσουν.

Από τη μονομαχία, νικητής αναδεικνύεται αυτός που κερδίζει και στις 2 δοκιμασίες. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα έχουμε και τρίτη δοκιμασία για να αναδειχθεί ο νικητής. Ο παίχτης που θα χάσει, θα αποχωρήσει από το Nomads, επιλέγοντας τους αρχηγούς και για τις 3 ομάδες της επόμενης εβδομάδας.

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε απόψε στο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 που έχει ήδη κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Read More

And More