Κατερίνα Καινούργιου – Σάκης Ρουβάς: Διασκέδασαν στο Νίκο Βέρτη! Φωτογραφίες

Μια ξέφρενη βραδιά με φίλους πέρασε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha διασκέδασε με τους συνεργάτες από την εκπομπή με τους οποίους έχει γίνει αχώριστη. Φρόντισε μάλιστα να ανεβάσει και κάποια στιγμιότυπα από τη βραδιά και τις “τρέλες” της στο αυτοκίνητο με την Φωτεινή Πετρογιάννη. Δες εδώ!

Η Κατερίνα φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις με το σέξι φόρεμά της. Δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να ξεφαντώνει μετά τον χωρισμό της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τίποτα να της χαλάσει το κέφι.

Όλοι μαζί απόλαυσαν το πρόγραμμα του Νίκου Βέρτη. Η Κατερίνα διατηρεί φιλική σχέση με τον τραγουδιστή και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, ενώ απολαμβάνει συχνά τις εμφανίσεις του.

Το πρόγραμμα του αγαπημένου τραγουδιστή απόλαυσε και ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ λίγο πριν τη δική του πρεμιέρα με τους Onirama στη νυχτερινή Αθήνα στήριξε τον αγαπημένο του συνάδελφο.

Δεν αρνήθηκε φυσικά και το κάλεσμα του Νίκου Βέρτη στο stage και τραγούδησε κάποιες από τις επιτυχίες του αποσπώντας θερμό χειροκρότημα.

Read More

And More