Κάτια Ζυγούλη: Με τα παιδιά της στα εγκαίνια του νέου παιδότοπου της Playmobil!

Η καλύτερη (και πιο σικ) μαμά του κόσμου είναι η Κάτια Ζυγούλη. Και μπορεί το καθημερινό της πρόγραμμα να είναι φορτωμένο, τα παιδιά της όμως είναι πάντα η προτεραιότητά της. Με τον Σάκη Ρουβά, άλλωστε, έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και τα μικρά τους αγγελούδια είναι όλος ο κόσμος για αυτούς.
Τι συμβαίνει όμως, όταν τα παιδιά θέλουν παιχνίδι; Η Κάτια βρίσκει πάντα τρόπους για να περνούν όλοι μαζί δημιουργικά το χρόνο τους και να γνωρίζουν νέα πράγματα. Και αυτήν τη φορά το παιχνίδι δεν περιορίστηκε στο σπίτι ή στις κούνιες, αλλά σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο που έκανε εγκαίνια στα βόρεια προάστια.
Ο νέος παιδότοπος της Playmobil με όλους τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών (σε φυσικό μέγεθος) έκανε το απόγευμα της Δευτέρας μια γιορτή αφιερωμένη στους μικρούς του φίλους και τους γέμισε με παιχνίδια. Εκεί, λοιπόν, μεταξύ άλλων επωνύμων βρέθηκε και η Κάτια Ζυγούλη με τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της… την Αναστασία και τον Αλέξανδρο.

Οι τρεις τους έκαναν βόλτα στο νέο fun park, έφτιαξαν τη δική τους playmobil ιστορία, έπαιξαν, φωτογραφήθηκαν με την “πριγκίπισσα”, τον “ιππότη” και τους άλλους ήρωες και πήραν τα δικά τους παιχνίδια. Όσο για το αν το διασκέδασαν; Αυτό φαίνεται από τα χαμόγελα της μικρής Αναστασίας και του Αλέξανδρου…

Read More

And More