Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βόλτα στην αγαπημένη της Γλυφάδα αναμένοντας τη νέα δίκη!

Η δικαστική διαμάχη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη θα βγει και πάλι στο προσκήνιο στις αρχές του Μάρτη. Η δίκη πήρε αναβολή για τις 3 του μήνα και μέχρι τότε οι δύο πλευρές αναζητούν τον καλύτερο τρόπο για να δώσουν τέλος σε αυτή την ιστορία.

Οι δικηγόροι τους συναντήθηκαν πριν από λίγες μέρες και φαίνεται πως υπάρχει μια προσπάθεια για να εξεταστούν εναλλακτικές λύσεις για να λυθεί η διαφορά ανάμεσα στους παρουσιαστές. Κάτι το οποίο ο παρουσιαστής του πρωινού ζητά από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίζοντας πως είναι κάθετα αντίθετος με τις αγωγές.

“Δεν είμαι και αθώα περιστερά, μου αρέσει να λέω τη γνώμη μου πιο αιχμηρά από το συνηθισμένο. Το κάνουμε πάντα με χιούμορ, ποτέ δεν έχω πρόθεση να θίξω κάποιον. Προφανώς κάποιοι θα έχουν θιγεί αν δεν έχουν χιούμορ. Δεν παίρνω τηλέφωνα για να ανασκευάσω”, είπε πρόσφατα.

Βέβαια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τη δική της μεριά τόνισε πως ίσως ένα τηλεφώνημα να είχε φέρει διαφορετική τροπή στα πράγματα. “Δεν έχει χτυπήσει ποτέ το τηλέφωνό μου, ούτε έχω λάβει κάποιο μήνυμα. Θα ήταν πιο τίμιο, θεωρώ, να το κάνει σε προσωπικό επίπεδο από το να το δημοσιοποιεί. Εγώ, όταν έχω να πω κάτι σε κάποιον, δεν βγαίνω να το πω σε όλο τον κόσμο, το λέω στον ίδιο”, δήλωσε η οικοδέσποινα του “Σπίτι μου σπιτάκι μου” στο περιοδικό People για την προσπάθεια του Γιώργου Λιάγκα να της αλλάξει γνώμη μέσα από τηλεοπτικές δηλώσεις του.

“Εγώ την άποψή μου θα την πω. Πολλές φορές είναι πιο αιχμηρή, απλώς είναι ο τρόπος που θα το εκφράσω. Ο Γιώργος είναι απόλυτος… Εμένα δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος, εκτός αν είναι κάτι πολύ σοβαρό που αφορά σε θέματα υγείας και παιδιά που είναι δύο θέματα που ποτέ δεν έχουμε θίξει και που θεωρώ ότι δεν σηκώνουν και πλάκα. Από εκεί και πέρα, με ένα τηλεφώνημα, με μία συνάντηση τα βρίσκεις και λύνεται η παρεξήγηση”, είπε σε πρόσφατες δηλώσεις η Φαίη Σκορδά.

Μέχρι να προκύψει κάποια διαφορετική εξέλιξη πάντως, η παρουσιάστρια του Alpha απολαμβάνει την καθημερινότητά της και τις βόλτες της στην αγαπημένη της Γλυφάδα. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε σε μια από τις πρόσφατες εξορμήσεις της στα νότια προάστια.

Read More

And More