Κωνσταντίνος Αργυρός: Βίντεο με ολόκληρη την εμφάνισή του στο Κρεμλίνο!

Στη Μόσχα ταξίδεψε την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας τραγούδησε στο Κρατικό Ανάκτορο του Κρεμλίνου μαζί με τον Σάκη Ρουβά και την Μελίνα Ασλανίδου αλλά και Ρώσους καλλιτέχνες.

Πραγματοποιήθηκε μεγαλοπρεπής εκδήλωση που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, του Στρατιωτικού Ιστορικού Ιδρύματος της Ρωσίας, της ομάδας για συνεργασία του Συμβουλίου Συνεργασίας, της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας με το Κοινοβούλιο της Ελληνικής Δημοκρατίας στο πλαίσιο του αφιερωματικούς έτους Ελλάδας- Ρωσίας. Γενικός χορηγός της λαμπερής εκδήλωσης, ήταν το “Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ιβάν Σαββίδη”

Στην κεντρική σκηνή του κορυφαίου αυτού χώρου πολιτιστικών εκδηλώσεων στη Ρωσική πρωτεύουσα, ο Κωνσταντίνος παρουσίασε τραγούδια απ’ την προσωπική του δισκογραφία αλλά και κλασσικά ελληνικά τραγούδια δίνοντας έντονα χρώμα Ελλάδας στην πολιτιστική εκδήλωση.

Ο ίδιος συγκινήθηκε ιδαίτερα και φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψή εμφάνισή του. Τα social media μάλιστα πήραν φωτιά με βίντεο και φωτογραφίες.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις στιγμιότυπα που ανέβηκαν στα social media

Δες την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού…

…καθώς και φωτογραφίες απ’ τα παρασκήνια με τον τραγουδιστή να γίνεται μια μεγάλη παρέα με τον Ποντιακό Χορευτικό Σύλλογο.

Read More

And More