Κώστας Σπυρόπουλος – Χριστίνα Πολίτη: Νέες φωτογραφίες από την έξοδό τους στον Ρουβά!

Την μία κοινή δημόσια εμφάνιση μετ΄ατην άλλη κάνουν ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Χριστίνα Πολίτη. Ο ηθοποιός και η γνωστή κοσμικογράφος είναι το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz και δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβονται! Όσοι τους γνωρίζουν από κοντά μιλούν για έναν κεραυνοβόλο έρωτα και μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει αχώριστοι. Κάνουν συνεχώς κοινές εξορμήσεις. Από ταξίδια στο εξωτερικό και την Ελλάδα- αυτές τις μέρες βρέθηκαν μαζί στα Χανιά– μέχρι βραδινές εξόδους στα hot στέκια της Αθήνας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει να διασκεδάζουν σε κάποιο νυχτερινό κέντρο. Οι ίδιοι φρόντισαν να κάνουν γνωστή την παρουσία τους, μέσα από τα social media, όταν βρέθηκαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στον Σάκη Ρουβά. Εκεί, τους απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE.

Η Χριστίνα διατηρεί χρόνια φιλία με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ και δεν θα μπορούσε να μην τον απολαύσει σε μία #Stardome βραδιά.

Μαζί με τον σύντροφό της βρέθηκαν και στο καμαρίνι του Σάκη, ενώ την επόμενη μέρα το πρωί η κοσμικογράφος ήταν στο πόστο της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Δεν δίστασε να μιλήσει για την βραδιά στον Σάκη με την παρουσιάστρια της εκπομπής “Επιτέλους Σαββατοκύριακο” να πετάει υπονοούμενα.

Μαζί με την Χριστίνα και τον Κώστα ήταν και ο Γιώργος Παυριανός που εκτός από φίλος του ζευγαριού είναι και ο στιχουργός δυο μεγάλων επιτυχιών του Σάκη. Πρόκειται για το “Παρ’τα” και τοι “Σ’έχω ερωτευτεί”.

Read More

And More