Μαρία Μπεκατώρου: Για φαγητό με τους παίκτες του YFSF λίγο πριν την πρεμιέρα! Φωτογραφίες

Ο τρίτος κύκλος του “Your Face Sounds Familiar” είναι γεγονός! Το αγαπημένο show του ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 3 Απριλίου και ήδη έχουμε πάρει μία γεύση από το εντυπωσιακό του trailer. Η Μαρία Μπεκατώρου έχει αναλάβει και αυτή τη φορά το ρόλο της παρουσίασης και στην κριτική επιτροπή φέτος θα δούμε τους Σταμάτη Φασουλή, Πέτρο Φιλιππίδη, Κατερίνα Παπουτσάκη και Νίκο Μουτσινά.

Η αντίστροφη μέτρηση, λοιπόν, έχει ξεκινήσει και λίγο πριν την πρεμιέρα η οικοδέσποινα του λαμπερού show πέρασε μία ξεχωριστή βραδιά με τους παίκτες που θα δούμε να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στις μιμήσεις. Γευμάτισαν όλοι μαζί στο Pasaji και πέρασαν όμορφα, αφήνοντας για λίγο πίσω τους την αγωνία για το πρώτο live της Κυριακής.

Οι παίκτες που θα δούμε φέτος στο Your Face Sounds Familiar και που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE στο αγαπημένο στέκι είναι οι Ματθίλδη Μαγγίρα, Αποστολία Ζώη, Ελένη Καρακάση, Josephine, Όθωνας Μεταξάς, Δήμος Μπέκε, Γιάννης Κρητικός, Βαλάντης, Σταμάτης Γαρδέλης και Βαλέρια Κουρούπη.


Σταμάτης Γαρδέλης, Βαλάντης


Δήμος Μπέκε, Κλέλια Πανταζή


Josephine


Όθωνας Μεταξάς


Αποστολία Ζώη


Ματθίλδη Μαγγίρα


Βαλέρια Κουρούπη


Ελένη Καρακάση

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ζεστό και δεν έλειψαν τα αστεία και πο πλάκες, αλλά και τα εκλεκτά εδέσματα από το τραπέζι τους.

Από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει και o σύμβουλος τηλεοπτικού περιεχομένου του ΑΝΤ1, Τζώνη Καλημέρης.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More