Μπάμπης Στόκας – Μυρτώ Ζομπανάκη: Τρυφερά φιλιά σε βραδινή έξοδο [pics]

Σχεδόν ένα χρόνο μετρά η σχέση του Μπάμπη Στόκα με την Μυρτώ Ζομπανάκη. Το ζευγάρι έχει κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα δείχνοντας πως είναι πολύ ερωτευμένοι.

Το μέλος των Πυξ Λαξ φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του μετά το χωρισμό με την Φωτεινή Ψυχίδου και η γνωστή μάνατζερ καλλιτεχνών είναι εκείνη που τον έχει κάνει ξανά ευτυχισμένο.

Γνωρίστηκαν σε ένα μουσικό event στην Καστοριά και συγκατοικούν από τους πρώτους κιόλας μήνες της σχέσης τους. Το TLIFE τους συνάντησε σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο.

Ο Μπάμπης Στόκας και η Μυρτώ Ζομπανάκη διασκέφασαν στο Φως με το πρόγραμμα της Καίτης Γαρμπή και της Στέλλας Καλλή.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να ανταλλάσουν τρυφερά φιλιά ενώ η Μυρτώ δεν σταμάτησε να τραβά φωτογραφίες τον αγαπημένο της όταν ανέβηκε στη σκηνή να τραγουδήσει μαζί μ ετην Καίτη Γαρμπή.

Την ίδια ώρα, ο αγαπημένος τραγουδιστής ετοιμάζεται και για τη δική του πρεμιέρα. Από 23 Φεβρουαρίου και για 4 παραστάσεις κάθε Πέμπτη, ο Μπάμπης Στόκας θα εμφανίζεται στο Hotel Ερμού, μαζί με δύο φρέσκα κορίτσια, την Angelica Dusk και τη Μικαέλα Δαρμάνη σε ένα διπλό πρόγραμμα καρδιάς.

Read More

And More