Nomads: Εντυπωσιακές φωτογραφίες από την αποψινή πρεμιέρα – Οι πρώτες στιγμές των παικτών στο νησί Palawan!

Ένα πολύ εντυπωσιακό θέαμα και ένα επεισόδιο με πολλές ανατροπές και μεγάλες εκπλήξεις θα δούμε απόψε στο Nomads. Το reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στο νησί Palawan των Φιλιππίνων θα βρίσκονται για 12 βδομάδες, 21 παίκτες χωρισμένοι σε 3 ομάδες, σε 3 περιοχές διαμονής. Συνεχής μάχη για τη διαμονή, την επιβίωση και την παραμονή στο παιχνίδι και βέβαια για το χρηματικό έπαθλο των 150.000€!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μάθεις τα πάντα για τους παίκτες του Nomads

Στο Nomads, θα παρακολουθήσουμε 21 παίκτες, έτοιμους να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια και να υπερβούν τον εαυτό τους!

Χωρίζονται σε 3 ομάδες (7 στην κάθε μία), με διαφορετικές ονομασίες και χρώματα. H πρώτη ομάδα, είναι η ομάδα Ωκεανός, με χρώμα το μπλε και αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού. Η δεύτερη ομάδα, είναι η ομάδα Φωτιά, με χρώμα το κόκκινο και απαρτίζεται από πρόσωπα της showbiz. Η τρίτη και τελευταία ομάδα, είναι η ομάδα Ζούγκλα με χρώμα το πράσινο. Στην ομάδα Ζούγκλα θα δούμε, ανθρώπους, πολίτες του κόσμου, με ευρύ background, διαφορετικά ενδιαφέροντα και εξαιρετικές αθλητικές ή/και πνευματικές επιδόσεις.

Οι 21 παίκτες θα πρέπει να αντεπεξέλθουν σε επίπονους αγώνες που χρειάζονται και στρατηγική πέρα από φυσική κατάσταση. Λίγο πριν δούμε το πρώτο εντυπωσιακό επεισόδιο, μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από τις πρώτες στιγμές των παικτών στο νησί.

Read More

And More