Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βουτιές και παιχνίδια στη θάλασσα με τους γιους της

Οι γιοι της είναι η βασική προτεραιότητά της και αυτό το καλοκαίρι είναι αφιερωμένο σε εκείνους. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν σταματά να περνά στιγμές ηρεμίας, χαλάρωσης, αλλά και πολύ παιχνιδιού με τα αγόρια της.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την συνάντησε σε μία από τις κοσμοπολίτικες παραλίες της Μυκόνου να απολαμβάνει βουτιές και παιχνίδια με τους γιους της.

Το νησί των Ανέμων είναι σταθερός καλοκαιρινός προορισμός για την ηθοποιό και παρουσιάστρια και το επισκέπτεται τακτικά με τα παιδιά της ή και τους φίλους της.

Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια; “Η αλήθεια είναι πως κυκλοφόρησε η είδηση πως το “Παζάρι” δεν θα συνεχιστεί και του χρόνου ,όμως, απ΄ ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ, τίποτα στη Ντορέττα”, αποκαλύπτει στο TLIFE πρόσωπο από τον στενό φιλικό κι επαγγελαμτικό κύκλο της παρουσιάστριας.

Και συμπληρώνει: “Και όταν λέω δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα, δεν της έχει ανακοινωθεί καν το τέλος του “Παζαριού”. Κατά τα άλλα η Ντορέττα συζητά διάφορα πράγματα με το κανάλι του Φαλήρου από πέρσι”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαΐδου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει συζητήσει και για ν’ αναλάβει την παρουσίαση του πρωινού του καναλιού αν κι εφόσον αυτό τελικά στηθεί καθημερινά από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τη 1.00 το μεσημέρι και για ένα fashion-ριάλιτι που βρίσκεται κι αυτό στα σκαριά κι ανήκει στα προιόντα του Τούρκου παραγωγού στα οποία οι του ΣΚΑΙ έχουν πει “ναι”, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και η ιδέα ακόμα και για κάτι βραδινό.

Δες φωτογραφίες από την εξόρμησή τους στη θάλασσα!

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More