Onirama: Η θεαματική πρεμιέρα με τον Χρήστο Κυριαζή και τα γυρίσματα του νέου video clip [pics]

Η υποδοχή του κόσμου στον Χρήστο Κυριαζή, το βράδυ του Σαββάτου, απέδειξε ότι είχε λείψει πολύ από την αθηναϊκή νύχτα αυτά τα 20 χρόνια απουσίας. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός αποφάσισε να πει το “ναι” στους Onirama για μια ανατρεπτική συνεργασία που τους δικαίωσε όλους. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε στην πρεμιέρα του σχήματος στο Anodos που συμπράττουν μουσικά μαζί τους οι Stereo Soul και ο Alex Leon.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Ρήγος ο οποίος άφησε το στίγμα του και φυσικά ήταν στην πρεμιέρα να βεβαιωθεί για το αποτέλεσμα. Στο πλευρό του δυναμικού συγκροτήματος βρέθηκαν και αρκετοί αγαπημένοι τους φίλοι, από τον χώρο της showbiz και όχι μόνο.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και η Σίσσυ Χρηστίδου που στηρίζει πάντα τον σύζυγό της και frontman της μπάντας, Θοδωρή Μαραντίνη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις περισσότερες φωτογραφίες

Ανάμεσα στους θαμώνες ήταν και ο γνωστός σχεδιαστής Ερωτόκριτος τον οποίο ο Θοδωρής εμπιστεύτηκε για ακόμα μία φορά για τις εμφανίσεις του.

Το νέο τραγούδι των Onirama και η αποθέωση του Χρήστου Κυριαζή

Οι Onirama εκτός από τις αγαπημένες τους επιτυχίες, ερμήνευσαν και το νέο τους τραγούδι “Ποτέ δεν ξέρεις”, το οποίο κυκλοφόρησε μόλις μία μέρα πριν την πρεμιέρα.

Μετά την αποθεωτική εμφάνιση του Χρήστου Κυριαζή στη σκηνή, τραγούδησαν μαζί του και οι Onirama κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες του, διασκευασμένες με το δικό τους ύφος.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όσα είπε στο TLIFE λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα

Δες την εμφάνιση του Χρήστου Κυριαζή στο Anodos!

Και μετά από την εκρηκτική τους πρεμιέρα οι Onirama δεν σταμάτησαν να “τρέχουν”. Το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου τους video clip σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις όσα είχαν αποκαλύψει οι ίδιοι στο TLIFE

Μία πρώτη γεύση από τα γυρίσματα πήραμε μέσα από τα social media.


Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Read More

And More