Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Νέα βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της! Φωτογραφίες

Η ευτυχία δεν κρύβεται στα πρόσωπα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του Φώτη Μπερνάντο. Το ζευγάρι σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά τον καρπό του έρωτά τους. Η ηθοποιός μοιράστηκε και δημόσια τα συναισθήματά της και την ανυπομονησία της για το παιδί που περιμένει.

Δεν διστάζει ακόμα και να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τον σύντροφό της. Μπορεί στο παρελθόν να προσπαθούσαν να αποφύγουν τους φωτογράφους αλλά πλέον δεν έχουν κανένα λόγο να… κρύβονται.

“Το θέλαμε πάρα πολύ. Κρατιόμουν τόσο καιρό αλλά θέλω να τα πω από τη χαρά μου. Με πίεζαν πολύ τα μέσα, δεν έλεγα τίποτα, πολλές γυναίκες δεν μπορούν. Εγώ το ήθελα, είχα χαρά, ήμουν συγκεντρωμένη, δεν μπορούσα να χαλαρώσω, ήθελα πολύ να γίνω μαμά. Τώρα μπορώ να πω και εγώ με τη σειρά μου πως μόνο με χαλάρωση έρχεται”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Το TLIFE τους συνάντησε σε μία ακόμα δημόσια εμφάνισή τους. Οι δυο τους απόλαυσαν την πρεμιέρα της παράστασης “Όλη η βίβλος” που ανεβαίνει στο θέατρο Δημήτρης Χορν.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Θανάσης Κουρλαμπάς, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Σωτήρης Δούβρης και την σκηνοθεσία η Αθανασία Καραγιαννοπούλου.

Read More

And More