Ποια αθλήτρια πρωταγωνιστεί σε γνωστή παιδική θεατρική παράσταση;

Μια ξεχωριστή μουσική παιδική θεατρική παράσταση ανεβαίνει στο θέατρο Αθηνά. Πρόκειται για την «Σερενάτα για το Κανταδοχώρι» που είναι βασισμένη στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο της Μάρως Θεοδωράκη (απόσπασμα του οποίου υπάρχει στο βιβλίο της Γλώσσας της Β’ Δημοτικού). Την σκηνοθεσία του έργου υπογράφει ο Αντώνης Λουδάρος και τα τραγούδια η Μάρω Θεοδωράκη.

Ένα έργο εκπαιδευτικό διαδραστικό γραμμένο με πολύ φροντίδα, όπου το βασικό του μήνυμα είναι ότι πρέπει να υπερασπιζόμαστε την πολιτιστική μας κληρονομιά. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Ελίνα Μάλαμα, Θοδωρή Μπουζικάκο, Μάρκο Μπούγια, Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Γωγώ Βογάσαρη, Γιώργο Τσουρουνάκη.

Αυτη που κλέβει όμως τις εντυπώσεις και δυσκολευτήκαμε να τη γνωρίσουμε είναι η Κλέλια Πανταζή. Η πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής ξεδιπλώνει ένα ακόμα ταλέντο της.

Στην πρεμιέρα της παράστασης δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το κοινό και οι δικοί της άνθρωποι.


Άννυ Πανταζή και Κλέλια Πανταζή με την μητέρα τους, Έφη

Λίγα λόγια για το έργο
Η ηρωίδα του έργου, η τολμηρή Σερενάτα απογοητευμένη που ο Δήμαρχος του χωριού αποφάσισε μέσα σε ένα βράδυ να κλείσει το μουσικό σχολείο, προσπαθεί να κάνει την ανατροπή. Έτσι με την βοήθεια του αγαπημένου της φίλου, ο οποίος είναι και μετανάστης, σχεδιάζουν να ξαναφέρουν την μουσική στο Κανταδοχώρι, με κάθε τρόπο ζητώντας την βοήθεια όλων των κατοίκων του χωριού. Η ιστορία ξεδιπλώνεται μέσα από σκηνές που ξεχειλίζουν από αγωνία, δράση, χιούμορ, μουσική και πολύ τραγούδι ενώ υπάρχουν και κάποια διαδραστικά παιχνίδια δίνοντας και βιωματικό χαρακτήρα στην παράσταση.

Read More

And More